ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πηλακούτας: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είναι αυτή η Ανόρθωση που θέλουμε να βλέπουμε»

Στροφή σε ενίσχυση και κύπελλο

Με δυο αναγνώσεις, όπως και ο αγώνας, ήταν οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα μετά το ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ με 4-0 καθώς τόνισε μεν πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει τόσο άσχημα αλλά τογ γεγονός πως έχασε είναι αιτία για να απολογηθεί στον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Θεωρώ πως από το ξεκίνημα και σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ σκόραρε. Μετά και πάλι χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ο Ντούρις, ο Κοφί, ο Μπέκα, είχαμε 70% κατοχή στο ημίχρονο με πέντε ευκαιρίες και οι τρεις κλασικές. Στο δεύτερο επίσης μπήκαμε καλύτερα με το δοκάρι. Στη δεύτερη ευκαιρία του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ με αυτό το πέναλτι που τους το δώσαμε εμείς να είναι 2-0. Μετά έγινε και το 3-0 και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το σκορ, όμως οι αριθμοί γράφουν. Συγγνώμη στον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο δεν είναι αυτή η Ανόρθωση που θέλουμε να βλέπουμε παρά τις ευκαιρίες. Θα ακολουθήσει και ενίσχυση, είμαστε σε επαφές με κάποιες περιπτώσεις. Έχουμε και το παιχνίδι κυπέλλου με την Ένωση και σίγουρα χωρίς η ψυχολογία να είναι η καλύτερη θα θέλουμε να κερδίσουμε με σκορ που να μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης».

Για την ενίσχυση: «Αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές και θέλουμε παίκτες στα άκρα της επίθεσης και στη μεσαία γραμμή. Είμαστε ήδη σε επαφές με κάποιους. Αυτά είναι τα δεδομένα και θα δούμε στην πορεία αν θα αλλάξει κάτι».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X