ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παντελή: «Αυτή η ομάδα πρέπει να αποδείξει πολλά πράγματα ακόμα»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Επέλαση» μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συνέλευση της ΚΟΠ:

«Ήταν η ετήσια συνέλευση της ΚΟΠ με τα τυποποιημένα θέματα. Υπήρξε και μια άτυπη συνέλευση στη συνέχεια που είχε σαν θέμα τις ποινές και τους Κύπριους παίκτες. Συστάθηκε μια επιτροπή από οκτώ σωματεία η οποία θα έχει αύριο συνάντηση με την ΚΟΠ.

Για το φλέγον θέμα των Κυπρίων παικτών:

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα μεγάλο θέμα που θέλει συζήτηση. Όλοι θέλουμε τους Κύπριους παίκτες αλλά όλοι θέλουμε καλές ομάδες. Όποιοι ισχυρίζονται ότι μπορούν οι 14 ομάδες να έχουν από δυο πάρα πολύ καλούς Κύπριους έχουν λάθος. Αυτό που νομίζω ότι μπορεί να γίνει είναι να βρεθεί κάποιος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε έμφαση ακαδημίες για να μπορέσουμε να βγάλουμε παίκτες στο μέλλον».

Για τη θέση της Ανόρθωσης πάνω σε αυτό το θέμα:

«Η χρησιμοποίηση των Κύπριων μας βρίσκει σύμφωνους. Το ετσιθελικό να βρίσκονται δυο Κύπριοι στην ενδεκάδα μας βρίσκει αντίθετους. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μιλάμε για αυτά τα θέματα. Δεν είναι θέμα ευκαιριών, είναι θέμα αξίας. Ο καλός δεν χάνεται».

Για τα κεκλεισμένων των θυρών:

«Σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί λύση. Σε ένα γήπεδο που υπάρχουν 10 χιλιάδες υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα . Δεν μπορούν οι 10 να τιμωρούν τους δέκα χιλιάδες. Θα πρέπει να βρεθεί λύση για να πηγαίνουν στα παιχνίδια οι σωστοί φίλαθλοι».

Για την ταυτοποίηση:

«Ο νόμος λέγεται πρόληψη κατά του χουλιγκανισμού, δεν αφορά μόνο την ταυτοποίηση. Η ταυτοποίηση είναι ένα μέρος του νόμου. Έχουμε ασχοληθεί μανιωδώς με την ταυτοποίηση. Κάποια σωματεία την δέχονται και κάποια όχι. Δεν μπορεί να επιβάλλουμε την ταυτοποίηση σε κάποια γήπεδα και σε κάποια άλλα όχι».

Για την πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα:

«Θέλαμε να κτίσουμε μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε σιγά σιγά, φτάσαμε στην έβδομη αγωνιστική. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή. Η εμπειρία μου στα γήπεδα με πιέζει και μου λέει καθημερινά ότι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.

Αυτή η ομάδα πρέπει να αποδείξει πολλά πράγματα ακόμα μέχρι να μιλήσουμε σίγουρα για το που μπορούμε να πάμε. Πολλές φορές η βιασύνη σε οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα. Χρειάζεται να είμαστε συνεχώς στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και συγκέντρωσης.»

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο:

«Ελπίζω να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό και αν χρειαστούν κινήσεις θα γίνουν».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση