ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπουφ: «Το φταίξιμο είναι δικό μου»

Μίλησε για την αποχώρησή του από τη Σαραγόσα

Ο Όλιβερ Μπουφ υποχρεώθηκε να αλλάξει περιβάλλον αυτό το Γενάρη, μιας και δεν τον υπολόγιζαν στη Σαραγόσα και έτσι θα παίζει πλέον στην Κύπρο με την Ανόρθωση.

Θέλοντας να μάθουν τι πήγε λάθος με τον παίκτη, συνάδελφοι στην Ισπανία από ιστοσελίδα που ασχολείται ειδικότερα με τα θέματα του Άραγκον του πήραν μια συνέντευξη στην οποία εξηγεί κάποια πράγματα.

Όπως τους είπε δε νιώθει αδικημένος για το γεγονός πως φεύγει καθώς η Σαραγόσα έχει αρκετούς παίκτες στη θέση του και πολύ ποιοτικούς. Του είχαν πει από το καλοκαίρι πως έπρεπε να φύγει, δεν έγινε και συνέχισαν να του το λένε μέχρι το Δεκέμβρη και τελικά πήρε την απόφαση να το κάνει.

Για το αν νιώθει αδικημένος είπε: «Είχα τις ευκαιρίες μου, ίσως λιγότερες από άλλους, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Το φταίξιμο είναι δικό μου. Η Σαραγόσα δεν είναι μικρή ομάδα. Είναι σύλλογος για πριμέρα και πρέπει να παίρνει αποφάσεις».

Για το ποιος φταίει για την απόδοσή του δε θέλησε να ρίξει ευθύνες αλλού: «Δεν ήμουν στο επίπεδό μου στον πρώτο γύρο, αλλά συμβαίνουν και πράγματα εκτός γηπέδου. Καταλαβαίνω την απόφαση. Δεν μπορώ να πω αν φταίει ο ένας ή ο άλλος. Απλά είχα ευκαιρίες, δεν ήταν καλό το δέσιμο και όλα ήταν στο γήπεδο. Θέλω να πω πως δεν είναι αλήθεια και δεν ήταν δίκαια αυτά που βγήκαν στον τύπο γιατί ήμουν χαρούμενος. Ο κόσμος άλλαξε τη στάση του απέναντί μου εξ αιτίας του τύπου και όσων γράφονταν. Διαβάζουν κάτι που δεν ισχύει και τα βάζουν μαζί μου».

Όσο για την κακή πορεία της ομάδας αναφέρθηκε σε αυτό που έπαθαν πέρσι, έχασαν την άνοδο στα μπαράζ, που τους επηρέασε και δεν είχαν το ίδιο κίνητρο να παίξουν φέτος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X