ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λέβι: «Πιθανόν να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για την Ευρώπη»

Αποκάλυψε ότι του έγιναν προσφορές από ομάδες της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ισραήλ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

O προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό μέσο και μίλησε μεταξύ άλλων, για την πορείας της Κυρίας και την ευρωπαϊκή αποτυχία που έφερε πρόωρο αποκλεισμό, αποκάλυψε ότι δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της χώρας του, αλλά σχολίασε και το θέμα της ανάληψης της ηγεσίας του πάγκου της Εθνικής Ισραήλ.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του:

Για την Ευρωπαϊκή αποτυχία της Ανόρθωσης: «Καταφέραμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα και να πάμε στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Κάποτε έρχονται και οι αποτυχίες. Είχαμε 75% κατοχή με την Λάτσι και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το παιγνίδι. Πιθανόν να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη».

Για τις προσφορές που είχε από άλλες ομάδες: «Είχα προσφορές το καλοκαίρι από ομάδες του Ισραήλ, αλλά από τη στιγμή που υπέγραψα στην Ανόρθωση τίποτε άλλο δεν με ενδιέφερε. Η Μακάμπι Χάιφα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας μου και της ζωής μου γενικότερα. Πρόκειται για ένα είδος οικογένειας για μένα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξαρτώνται μόνο από τη μία πλευρά αλλά και από τις δύο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Τον περασμένο χρόνο θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη και τα καταφέραμε. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά με καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα την φετινή χρονιά. Γενικά η παρουσία μου στην Ανόρθωση, μοιάζει με μια ιστορία αγάπης. Στην αρχή είχαμε να διανύσουμε πολύ δρόμο.

Βελτιωθήκαμε πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τη δεύτερή μου θητεία όσο και για την τρίτη σεζόν εδώ. Ελπίζω ότι θα πετύχω. Αισθάνομαι την εκτίμηση στην Κύπρο. Νιώθω τεράστιο σεβασμό. Γνωρίζουμε πως οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται μερικές φορές όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Αυτή είναι η φύση του επαγγέλματος και πρέπει να ζεις με αυτό».

Για την Εθνική Ισραήλ: «Ο κάθε προπονητής θέλει να γίνει προπονητής της χώρας του κάποια μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η μέρα, θα έρθει και για μένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X