ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λέβι: «Κάποια πράγματα μου άρεσαν και κάποια όχι»

Συγχαρητήρια στον νεαρό Δημητρίου μοίρασε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας»

Κυριάκος Τοφή

Ικανοποιήμενος από το τελικό αποτέλεσμα και το ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ήταν ο Ρόνι Λέβι ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Είναι σημαντικό να ξεκινάς το πρωτάθλημα με νίκη ιδιαίτερα όταν ο αγώνας είναι εκτός απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε κακά νέα παραμονές του αγώνα με τον Μάριο και φάνηκε ότι επηρέασε τους παίκτες στα πρώτα λεπτά. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος είχε αυτοποεποίθηση και τα πήγε πολύ καλά. Κάποια πράγματα μου άρεσαν και κάποια όχι αλλά θεωρώ ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες ώστε να σκοράρουμε. Ένα γκολ μας έφερε το τρίποντο και γι' αυτό είμαι χαρούμενος.

Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να χρειάζεται λίγο χρόνο να φτάσει στο 100%. Μου άρεσε πολύ που οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν μέχρι το τέλος και σε ένα δύσκολο παιχνίδι βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Από την άλλη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να απειλήσει. Δεν θα έλεγα ότι έφτιαξαν καθαρές ευκαιρίες αλλά κάποιες φορές πριν την τελική προσπάθεια υπήρχαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και αυτό δεν μου άρεσε. Ξέρω την κατάσταση των παικτών μου, δεν παραπονιέμαι. Ο Κάτσαρ χρειάζεται χρόνο, ο Στρούνα έχασε προπονήσεις και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, ο Πράνιτς χρειάζεται χρόνο, ο Σισέ χρειάζεται χρόνο. Επομένως δεν ήμασταν στην κατάλληλη κατάσταση, αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X