ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λέβι: «Και τη νέα χρονιά Ανόρθωση»

Ο Λέβι παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιόφωνο στο Ισραήλ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ρόνι Λέβι εδώ και χρόνια αποτελεί ένα απ’ τα πιο καλά ονόματα προπονητών στο Ισραήλ. Οι συμπατριώτες του αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη δουλειά του, και μόνο τυχαίο δεν είναι και το γεγονός πως στα ρεπορτάζ εκεί συνδέουν το όνομα του με την Εθνική της χώρας του. Όμως ο ίδιος ο Λέβι με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Ισραήλ τόνισε πως το μέλλον του είναι στην Ανόρθωση και για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα ο τεχικός της Ανόρθωσης μίλησε και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος μας. Σημείωσε πως ο στόχος της Ευρώπης είναι εκεί και πως θα πρόκειται για επίτευγμα μιας και οι πιο πάνω ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων) έχουν σχεδόν διπλάσιο προϋπολογισμό απ' την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει που δουλεύω για την Ανόρθωση. Άρχισα και θα τελειώσω εδώ, την δουλειά μου οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα. Μιλάμε και για την επόμενη χρονιά, μου αρέσει εκεί και θα ήθελα να μείνω για πολύ καιρό αλλά επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο»

Για το ενδιαφέρον της Μπειτάρ απάντησε: «Χαίρομαι που συνεργάστηκα με τον Ταμπίμ (πρόεδρος Μπειτάρ) ήταν τιμή μου. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο»

Για Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ: «Αν βγούμε στην Ευρώπη θα είναι επίτευγμα. Ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού είναι σχεδόν διπλάσιος από τον δικό μας.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X