ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λέβι: «Ακόμα δοκιμάζω πράγματα»

Μπορεί να πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Ερμή η Ανόρθωση, αλλά ο Ρόνι Λέβι μίλησε και για πράγματα που δεν του άρεσαν αλλά και για το γεγονός πως ακόμα δουλεύει πράγματα με την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με καλό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά και αφού σκοράραμε όλα έγιναν πιο εύκολα. Μετά το 1-0 υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν γιατί έπεσε η απόδοσή μας. Μετά το 2-0 όλα τελείωσαν. Αν και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, θα δουλέψουμε να βελτιώσουμε στο μέλλον όσα δεν μου άρεσαν. Είμαι ικανοποιημένος που έχω όλους τους παίκτες μου εκτός από τον Ντουγκλάο. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ερμή».

Για το στόχο στη συνέχεια: «Θα προσπαθούμε για το καλύτερο και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να βγούμε στην Ευρώπη θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αν έχουμε την ευκαιρία για κάτι παραπάνω θα το παλέψουμε. Ακόμα και για μένα είναι καινούργια η ομάδα. Σήμερα δοκιμάσαμε νέα πράγματα, άλλο σύστημα, για να βρούμε καλύτερους τρόπους. Θέλω να δω που παίζουν καλύτερα οι παίκτες και πως θα πάρουμε περισσότερα από αυτούς αλλά και σαν ομάδα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X