ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Υπόθεση Ουζόχο: Ο ΚΟΑ επικύρωσε τα πρακτικά της συνεδρίας

Στη διάθεση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη τα πρακτικά της συνεδρίας του περασμένου Σαββάτου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Ως γνωστό ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα σε έκτακτη συνεδρία που έγινε το περασμένο Σάββατο. Τα πρακτικά της συνεδρίας του Σαββάτου έχουν επικυρωθεί και πλέον βρίσκονται στη διάθεση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα θα γίνει το απόγευμα (15:00) της Τετάρτης, στην οποία θα παραστούν και οι δικηγόροι των δυο ομάδων, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα αγόρευσης, παρά το γεγονός ότι έχουν κατατεθεί γραπτώς οι θέσεις των δυο ομάδων.

Η θέση του Απόλλωνα:

Από πλευράς της ομάδας της Λεμεσού, θεωρούν ότι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν μέσα στο Σαββατοκυρίακο, ο Αθλητικός Δικαστής δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει αποδεκτή την ένσταση, κατακυρώνοντας το ματς υπέρ του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας, θα πρέπει η απόφαση αυτή να έχει αναδρομική ισχύ και να θεωρηθεί ότι είναι ένα δελτίο σαν να μην εκδόθηκε ποτέ. Επομένως, ο αθλητής αντικανονικά συμμετείχε στον αγώνα.

Η γραμμή υπεράσπισης της Ανόρθωσης:

Αντίθετα, από πλευράς Ανόρθωσης, θεωρούν ότι το δελτίο υγείας ακυρώθηκε από τη μέρα που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση το Δ.Σ. του ΚΟΑ, δηλαδή από το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου. Συνεπώς, ο Φράνσις Ουζόχο βάσει αυτού δεν συμμετείχε αντικανονικά στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Σε περίπτωση που κριθεί αντικανονική η συμμετοχή του Ουζόχο θα αφαιρεθούν εννιά συνολικά βαθμοί από την Ανόρθωση, αφού πέραν από το ότι θα χάσει το ματς με τον Απόλλωνα με 3-0 στα χαρτιά, υπάρχει η σχετική πρόνοια για αφαίρεση έξι βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X