ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμπρέρα: «Η αρραβωνιαστικιά μου ήθελε Κύπρο, αλλά ήθελα να παίξω μπάλα όχι να κάνω τουρισμό»

Μίλησε, ξανά, για τις πληρωμές στην Κύπρο ο πρώην φορ της Ανόρθωσης

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Πολωνίας παραχώρησε ο Αϊράμ Καμπρέρα που τη σεζόν 2016-17 έπαιξε στην Ανόρθωση και πλέον αγωνίζεται στην Κρακοβία.

Ο Ισπανός φορ είχε έρθει στο νησί μας από την Πολωνία, έπαιζε στην Κορόνα πριν τον φέρουν οι Μπενίτο-Πούτσε, και στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο που υπήρχε να επιστρέψει.

Για την ακρίβεια, επί τούτου πίεζε η αρραβωνιαστικιά του που ήθελε να ξαναζήσει στον κυπριακό ήλιο.

«Για να είμαι ειλικρινείς, το μιλούσαμε συχνά με την αρραβωνιαστικιά μου. Προτιμούσε να επιστρέψουμε στην Κύπρο, γιατί έχει παραλίες και ήλιο. Της είπα όμως πως προτιμούσα Πολωνία καθώς εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο όχι να κάνω τουρισμό. Στο τέλος, μπορώ να πω πως έδειξε κατανόηση και έτσι ήρθαμε στην Πολωνία όχι στην Κύπρο. Ήξερε πως εκεί νιώθω καλύτερα, καθώς οι αγώνες στην Πολωνία είναι πιο επαγγελματικοί και μπορώ να δείξω καλύτερα την αξία μου».

Του ζητήθηκε στη συνέχεια να κάνει τη σύγκριση και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο των πληρωμών:

«Οι ομάδες είναι πολύ πιο οργανωμένες (σημ.συν: στην Πολωνία). Δεν ξέρω αν οι ομάδες στην Πολωνία έχουν πρόβλημα να πληρώνουν στην ώρα τους. Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα στην Κορόνα και άκουσα πως δεν υπάρχουν τέτοια θέματα στην Κρακοβία. Όμως, η εμπειρία που είχα στην Κύπρο πάνω σε αυτό το θέμα δεν ήταν καλή».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X