ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάγκου: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μασιά»

Διαβάστε τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν έγινε πρόταση στον Μασιά: «Αυτό το θέμα δεν μας έχει απασχολήσει άρα είναι ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει. Η Ανόρθωση έχει θέματα να λύσει, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε κι άλλα. Η Ανόρθωση δουλεύει με ένα συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλα τα άλλα μπορεί να είναι στη σφαίρα δημοσιογραφικών πληροφοριών και επιθυμιών. Σε κάθε περίπτωση όμως τίποτα δεν ευσταθεί. Δεν αντιλέγω ότι η οικογένεια του Δημήτρη Μασιά έχει ανορθωσιάτικές καταβολές όμως τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση δεν υπάρχει θέμα συζήτησης».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Ανέκδοτο τα περί Μασιά»

Για την άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ: «Θα παρίσταμαι και εγώ και ο πρόεδρος. Αυτό που είχαμε την προηγούμενη βδομάδα είναι ότι ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να γίνει πριν ξεκινήσουν οι εφαρμογές του μέτρου. Ευελπιστούμε να γίνει μια ειλικρινής συζήτησης. Υπάρχουν εισηγήσεις, θα πρέπει να τις μεταφέρουμε στην ομοσπονδία».

Αν έχει προεισπράξει η Ανόρθωση πόρους από μελλοντικές χορηγίες: «Δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Καλούμαι να απαντώ σε καφενειακές κουβέντες. Η διοίκηση είναι συνεπής με τις οικονομικές τις υποχρεώσεις. Αυτές οι κουβέντες είναι κακοπροαίρετες και κακόβουλες. Λέγαμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η διοίκηση είναι συνεπέστατη με τις οικονομικές τις υποχρεώσεις. Όσοι διαδίδουν αυτά τα θέματα, να καταθέσουν και τον οβολό τους».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ανακούφιση και το νέο απρόοπτο

Για την κατάσταση του Ιγκιεμπόρ:«Χειρουργήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή. Το χειρουργείο πήγε καλά. Χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: «Ο Κάτσαρ έχει μια θλάση. Θα μείνει έξω για ακόμα κάποιες βδομάδες. Για το θέμα του Μικελντάζε θεωρώ πως δεν θα έχουμε κάποιο θέμα. Περιμένουμε τα νέα και για τον τραυματισμό του Αρτυματά».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την νικηφόρα μας πορεία. Θέλουμε να κτίσουμε ένα σερί νικών για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X