ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γιάγκου: «Δεν πρόκειται να ξηλωθούμε για κανένα παίκτη»

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου. Μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το επεισόδιο μεταξύ Μπαλταζάρ-Μήτρου και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν είναι πετυχημένη φετινή χρονιά για την Ανόρθωση: «Δεν ήταν απόλυτα πετυχημένη για το βεληνεκές και την ιστορία της Ανόρθωσης. Ήταν μια μεταβατική χρονιά. Κλείνει όμως με την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια. Η ομάδα έχει κερδίσει όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης και τον σεβασμό των αντιπάλων. Μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας, η Ανόρθωση επανήλθε στα ψηλά στρώματα του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Αυτή η ομάδα αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι όπως αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν θέλαμε να τελειώσει η χρονιά με ένα διαφορετικό τρόπο. Συγχαίρω τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του τίτλου και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην Ευρώπη».

Για τα όσα είχαν ακουστεί πριν το παιχνίδι: «Γενικώς αρεσκόμαστε στο κουτσομπολιό. Κάτω από κάποιο σημείο και μετά σταματάς να ασχολείσαι. Κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα και προχωράς. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, τους άφησαν ανέγγιχτούς αυτές όλες οι ιστορίες».

Για το επεισόδιο Μπαλταζάρ-Μήτρου και την ένταση στα επίσημα: «Αντιλαμβανόμαστε την ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργούμε κλίμα πολέμου. Έγιναν κάποια πράγματα, εμπλεκόμενος ήταν ο Μαρίνος Μήτριου. Έγιναν και κάποια άλλα πράγματα στα επίσημα με εμπλεκόμενο τον Ανδρέα Παντελή. Τα όσα έγιναν στο ΓΣΠ θα είναι ένα από τα αντικείμενα της αποψινής συνεδρίας για να δούμε εάν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες. Ο κ. Μπαλταζάρ πήρε ένα τηλέφωνο τον Μαρίνο Μήτρου και απολογήθηκε».

Για τον Αρούς: «Εξέφρασε την ικανοποίηση για τη πρόταση που είχαμε υποβάλει στον ίδιο αλλά ζήτησε περισσότερο χρόνο γιατί περιμένει πρόταση από ψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, χρόνο τον οποίο η ομάδα μας δεν μπορούσε να διαθέσει. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε άλλες κατευθύνσεις. Οι μεγάλες ομάδες κτίζονται από τους μεγάλους τερματοφύλακες. Οπότε πρέπει να βρούμε κάποιον το λιγότερο ισάξιο με τον Αρούς».

Για την περίπτωση του Ράγιο: «Έχουμε καταθέσει την πρόταση μας στον εκπρόσωπο του Ράγιο. Έχουμε δηλώσει ότι αυτή η πρόταση είναι το μέγιστο που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη ότι θα μεταφέρει την πρόταση στον παίκτη. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες την απάντηση του. Αυτή τη στιγμή η μπάλα είναι στα πόδια του Ρούμπεν Ράγιο. Για κανένα παίκτη δεν πρόκειται να ξηλωθούμε. Αν κάθε παίκτης βρίσκει ένα καλύτερο συμβόλαιο, αυτό είναι απολύτως θεμιτό».

Για τις αποδεσμεύσεις: «Εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθούν οι παίκτες οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα χρονιά».

Αν η Ανόρθωση έλαβε τα λεφτά από τη μεταγραφή του Λαϊφη: «Υπάρχει η συμφωνία. Κάποια στιγμή η Ανόρθωση θα λάβει το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X