ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Υπενθυμίζει για τη συσχέτιση του διαρκείας με την κάρτα φιλάθλου

Χωρίς να γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου από τον ΚΟΑ και ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, θα πρέπει να συσχετίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους με την Κάρτα Φιλάθλου τους.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσια της εφαρμογής του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου από τον ΚΟΑ και ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, θα πρέπει να συσχετίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους με την Κάρτα Φιλάθλου τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ανόρθωσης που έχουν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα https://online.theasis.cy.net/koa/team/anorthosi/ 

και να εισάξουν τον γραμμωτό κώδικα (barcode) του εισιτηρίου διαρκείας τους, τον αριθμό ταυτότητάς τους και τον αριθμό της κάρτας φιλάθλου τους στα τρία πλαίσια εισαγωγής κειμένου.

Αυτόματα, το εισιτήριο διαρκείας θα συσχετιστεί με την κάρτα φιλάθλου ώστε να καταστεί ενεργό. Σε διαφορετική περίπτωση, η είσοδος σας στο γήπεδο δεν θα μπορεί να γίνει κατορθωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X