ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Υπενθύμιση για ενεργοποίηση των εισιτηρίων διαρκείας (συσχέτιση με κάρτα φιλάθλου)

Σημαντική ανακοίνωση...

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης μέσω της οποίας ενημερώνει πως οι φίλοι της ομάδας που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να το συσχετίσουν με την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά: «Στα πλαίσια της εφαρμογής του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου από τον ΚΟΑ και ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, θα πρέπει να συσχετίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους με την Κάρτα Φιλάθλου τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ανόρθωσης που έχουν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα https://online.theasis.cy.net/koa/team/anorthosi/ και να εισάξουν τον γραμμωτό κώδικα (barcode) του εισιτηρίου διαρκείας τους, τον αριθμό ταυτότητάς τους και τον αριθμό της κάρτας φιλάθλου τους στα τρία πλαίσια εισαγωγής κειμένου.

Αυτόματα, το εισιτήριο διαρκείας θα συσχετιστεί με την κάρτα φιλάθλου ώστε να καταστεί ενεργό.  Σε διαφορετική περίπτωση, η είσοδος σας στο γήπεδο δεν θα μπορεί να γίνει κατορθωτή».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X