ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Το ξεκάθαρο πλάνο που δεν επιτρέπει εκπτώσεις

Η «Μεγάλη Κυρία» θα παλέψει για τον Μίχαλ Ντούρις μέσα στα επιτρεπόμενα οικονομικά όρια

Κυριάκος Τοφή

Η απουσία τόσο του Ρόνι Λέβι, όσο και του Ανδρέα Παντελή στο εξωτερικό το περασμένο Σαββατοκυρίακο, έβαλε μια άνω τελεία στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης εν όψει της νέας χρονιάς, ωστόσο από σήμερα νέες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν. Τα ανοικτά κεφάλαια είναι πολλά και εύθραυστα, ενώ η επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης μετά από μια πενταετία, σαφώς περιορίζει τα χρονικά περιθώρια μέσα στα οποία μπορεί να ελιχθούν οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας». 

Η περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις εξακολουθεί να απασχολεί παρά το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να κινείται από την εξωτερική προκειμένου να αποσπάσει τον ποδοσφαιριστή από την Όρεμπουργκ με ελευθέρα μεταγραφή και όχι δανεισμό. Στην περίπτωση που η ρωσική ομάδα δεν βγάλει σε πλειστηριασμό τον Σλοβάκο, τότε η Ανόρθωση έχει ως άσο στο μανίκι την επιθυμία του ίδιου να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα της Αμμοχώστου.

Υπάρχει συγκεκριμένο κονδύλι το οποίο δεν επιδέχεται επαναδιαπραγμάτευσης

Από εκεί και πέρα υπάρχει συγκεκριμένο κονδύλι το οποίο δεν επιδέχεται επαναδιαπραγμάτευσης για τη θέση του κεντρικού επιθετικού και έτσι είτε η Όρεμπουργκ θα πει το «ναι», είτε η «Μεγάλη Κυρία» θα ψάξει να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντούρις στο εξάμηνο πέρασμά του, με ισάξια μονάδα. Η πολιτική αυτή έχει εφαρμοστεί ήδη στην περίπτωση του Αριέλ Αρούς ο οποίος επέλεξε μια διαφορετική ρότα στην καριέρα του, αλλά και του Ρούμπεν Ράγιο ο οποίος έκανε τη δική του «έκπτωση» ώστε να συνεχίσει στην Ανόρθωση για την επόμενη διετία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X