ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το κλέψιμο, η ζωηράδα και το γκολ

Δεν ήταν μόνο ο Μικελτάντζε ο οποίος έκανε τη διαφορά

Κυριάκος Τοφή

Το ντεμπούτο του Μπέκα Μικελτάντζε με τη φανέλα της Ανόρθωσης, εντός συνόρων, ήταν ιδανικό μιας και ο νεαποκτηθέντας ακραίος επιθετικός ήταν αυτός που κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, νικώντας τον εξαιρετικό Γκρεμσλ στο 82ο λεπτό. Ο Γεωργιανός ήρθε από τον πάγκο για να δώσει ουσία στο παιχνίδι των κυανολεύκων της Αμμοχώστου και να αποδώσει δικαιοσύνη μιας και η υπεροχή στις κυριότερες στατιστικές κατηγορίες, ήταν ξεκάθαρη.

Τόσο ο σκόρερ, όσο και ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος είχε ρόλο δημιουργού, επιστρατεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, έδειξαν στοιχεία τα οποία έλειψαν από συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν σε όλον τον αγώνα. Αγωνιζόμενοι αμφότεροι στα άκρα της επίθεσης, έδωσαν ζωηράδα και ενέργεια, καθιστώντας την οργάνωση του παιχνιδιού των φιλοξενούμενων ως λιγότερο προβλέψιμο και σαφώς ταχύτερο.

Ιδιαίτερα ο Μπέκα Μικελτάντζε είχε διπλή συμμετοχή στο γκολ μιας και πέραν της εκτέλεσης, ήταν αυτός που πραγματοποίησε το κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, το οποίο σε συνδυασμό με γρήγορες μεταβιβάσεις, έφερε ανισσοροπία στην αντίπαλη άμυνα και το ζητούμενο. Νόσα Ιγκιεμπόρ και Μίχαλ Ντούρις βοήθησαν στην κυκλοφορία της μπάλας στη φάση που έκανε τη διαφορά, με τον Ρόνι Λέβι να βλέπει στη συγκεκριμένα περίπτωση, τέσσερις ποδοσφαιριστές με επιθετικογενείς τάσεις, να κάνουν το καθήκον τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X