ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το αίτημα δανεισμού και το βάθος στην άμυνα

Στις επιλογές του Ρόνι Λέβι θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου

Κυριάκος Τοφή

Πρόταση μονοετούς δανεισμού του Κωνσταντίνου Σωτηρίου από την ΕΝΠ και τον Άντρε Πάους εξέτασαν οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου ωστόσο η ακριτική ομάδα κινήθηκε τάχιστα κλείνοντας τόσο τον Ιράκλι Μαϊσουράτζε με ελευθέρα μεταγραφή, όσο και τον Ανδρέα Κυριάκου της ΑΕΛ.

Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε πριν ουσιαστικά καν ανοίξει, ωστόσο δίνει τροφή για συζήτηση ως προς τις επιλογές του Ρόνι Λέβι στο κέντρο της άμυνας.

Πέρσι ο Ισραηλινός τεχνικός κατάφερε να «δέσει» τους Ντουγκλάο και Γκόρντον Σίλντεφελντ με υποδειγματικό τρόπο και ταυτόχρονα έκανε… τον σταυρό του ώστε να μην προκύψει απώλεια είτε του Βραζιλιάνου, είτε του Κροάτη.

Εναλλακτική λύση αποτέλεσε ο Παναγιώτης Αρτυματάς ο οποίος όμως δεν είχε τη τύχη ως σύμμαχο στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς όχι απλώς αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν ήταν παρών ώστε να αναπληρώσει την απουσία του Ντουγκλάο για έναν μήνα.

Πλέον ο προπονητής της Ανόρθωσης έχει τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου να προστίθεται στην τριάδα αυτή και το μοναδικό ερώτημα είναι το κατά πόσο θα στηριχθεί σε κάποιον από τους δύο Κύπριους όταν προκύψει απώλεια βασικής μονάδας, είτε θα ψάξει λύση μετατοπίζοντας είτε τον Ζοάο Βίκτορ, είτε τον Γκόικο Κάτσαρ.

Από την οπτική γωνιά του κόσμου της ομάδας, η άποψη είναι ξεκάθαρη με φανερή την θέληση και το όνειρο διάκρισης ντόπιων ποδοσφαιριστών με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X