ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Τέλος και επίσημα ο Λέβι

Λύση της συνεργασίας μετά από δυο σχεδόν χρόνια

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον μέχρι πριν από λίγη ώρα τεχνικό της Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί παρελθόν, με την Ανόρθωση να τον ευχαριστεί θερμά για τα δυο σχεδόν χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας. Ταυτόχρονα όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση, η απόφαση δεν ήταν σε καμιά περίπτωση εύκολη και απλή. Υπήρξε έντονος προβληματισμός όμως στο τέλος δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν έντονου προβληματισμού της διοίκησης μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας αποφασίστηκε όπως τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή κ. Ρόνι Λέβι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κ. Ρόνι Λέβι για τα σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας του στην Ανόρθωση, ο οποίος ήρθε σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών για την ομάδα μας. Πολέμησε με αντιξοότητες, πάντοτε με ήθος, συνέπεια και εργατικότητα και κατόρθωσε στη περσινή χρονιά να μας οδηγήσει στην Ευρώπη.

Δυστυχώς ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, τα αποτελέσματα τη φετινή περίοδο δεν ήταν τα αναμενόμενα και αφού οι όποιες άλλες διορθωτικές κινήσεις δεν απέδωσαν, μοιραία οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση.

Θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε το κ. Λέβι για τη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθούμε τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X