ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Πηλέα!

Σύντομα αναμένεται η τελική απόφαση του Ερμή

Ο Κώστας Πηλέας εδώ και μερικές μέρες δεν βρίσκεται στις προπονήσεις της Ανόρθωσης. Ο νεαρός συμμετέχει στο πρόγραμμα του Ερμή και είναι πιθανό το ενδεχόμενα να συνεχίσει την καριέρα του εκεί ως δανεικός.

Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό του Ερμή κόντρα στην Σπάρτη ο Κώστας Καϊάφας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό για να τον δει και σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σαφώς και δεν θα κρίνει το νεαρό μέσα από ένα παιχνίδι, και μάλιστα φιλικό, όμως αυτό που μπορεί να κάνει ο Καϊάφας είναι να συλλέξει ακόμη μερικά στοιχεία για τον Πηλέα. Μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου ο τεχνικός του Ερμή θα πρέπει να λάβει και την τελική του απόφαση για τον νεαρό.

Την περσινή σεζόν ο Πηλέας είχε πέντε συμμετοχές με την Ανόρθωση, με τον Ρόνι Λέβι παρά τη θετική άποψη για το ταλέντο του νεαρού να θεωρεί πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν μπορεί να βρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Ο νεαρός εδώ και καιρό ήταν στο ψάξιμο για την επόμενη ομάδα της καριέρας του και παρά τις προσπάθειες του για την ώρα δεν βρήκε ομάδα στο εξωτερικό. Έτσι ο Ερμής αποτελεί μια καλή επιλογή για τον ίδιο.

Βέβαια για την ώρα όλα είναι ανοικτά, με τον Κώστα Καϊάφα όμως να έχει θετική άποψη για τον νεαρό. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X