ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Συνδέθηκαν ξανά και έφεραν το τρίποντο

Ντάνιελ Πράνιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν οι πρωταγωνιστές του γκολ που έφερε το τρίποντο στο ΓΣΖ

Κυριάκος Τοφή

Στο ερώτημα του κατά πόσον η εμφάνιση και το χατ-τρικ απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας κλήθηκε να απαντήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και η ανταπόκριση ήταν... αρνητική. Ο Αφρικανός επιθετικός έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ερμή στον αγώνα που έγινε στο ΓΣΖ στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής και έτσι έκανε τα προσωπικά του γκολ πέντε και τους βαθμούς της ομάδας του, 26.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Άντρε Άλβες είναι σταθερά σε διαδικασία... αστάθειας, η αποτελεσματικότητα του Καμαρά είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Ο 23χρονος επιθετικός χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ και επανέλαβε το ίδιο κατόρθωμα σε καλύτερο βαθμό, λίγα μέτρα παρακάτω και συγκεκριμένα στο ΓΣΖ.

Η... σύνδεση Κροάτη και Αφρικανού αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον

Προκειμένου βέβαια να σημειωθεί ένα γκολ, υπάρχει η προϋπόθεση για έναν εκτελεστή, αλλά και για έναν δημιουργό. Το ρόλο αυτό διαδραμάτισε ο συνήθης ύποπτος, Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος και αυτός συνέχισε απ' όπου έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο 35χρονς συνεχίζει να κλέβει καρδιές και να κάνει τον Καμαρά... μάγκα, μιας και από τα πόδια του έφυγε άλλη μια τελική πάσα που κατέληξε στο αντίπαλο πλεκτό.

Η... σύνδεση Κροάτη και Αφρικανού αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον μιας και γεγονός που επαναλαμβάνεται, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Η συρτή μπαλιά ακριβείας του Πράνιτς, έχει ως αποδέκτη τον Καμαρά και την εκρητικότητά του στα πρώτα βήματα, στοιχεία τα οποία συνδυαστικά έφταναν και περίσσευαν για τη «Μεγάλη Κυρία», στους δύο τελευταίους αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση