ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Σχολαστική έρευνα για τον αντι-Αρούς

Η εξεύρεση βασικού τερματοφύλακα είναι ύψιστο μέλημα στο κυανόλευκο στρατόπεδο

Κυριάκος Τοφή

Η απόφαση του Αριέλ Αρούς να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει παράλληλα ένα καλύτερο συμβόλαιο, προκάλεσε αυτόματα πονοκέφαλο για τον Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε βρει κατά την περσινή περίοδο την εγγύηση κάτω από τα δοκάρια στο πρόσωπο του συμπατριώτη του και πλέον το έργο αντικατάστασής του είναι δύσκολο.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια που απαιτεί προσεγμένες κινήσεις, ενώ ως γνωστόν η Ανόρθωση ψάχνει και για βασική, αλλά και για εναλλακτική μονάδα. Οι διεργασίες είναι προχωρημένες και περιπτώσεις όπως αυτή του Γλύκου έχει προκριθεί, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο Ελλαδίτης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη, αλλά ούτε καν η δεύτερη επιλογή.

Περιπτώσεις όπως αυτή του Γλύκου έχει προκριθεί, ωστόσο...

Όσον αφορά τον Νεόφυτο Μιχαήλ, δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό από πλευράς Ανόρθωσης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κύπριος τερματοφύλακας δεσμεύεται συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Η «Μεγάλη Κυρία» είχε επιδείξει ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας ωστόσο ο ίδιος επέλεξε διαφορετική ρότα και με αυτήν καλείται να πορευτεί.

Εξελίξεις στο κεφάλαιο τερματοφύλακα αναμένεται να προκύψουν πολύ σύντομα μιας και υπάρχει η πρόθεση κατάθεσης προτάσεων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Άλλωστε η κλεψύδρα όλο και αδειάζει εν όψει της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών που θα γίνει στις 11 Ιουνίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X