ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προπώληση με Πάφος FC

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, δεν διευκρινίστηκε από την Πάφο κατά πόσο θα ανοίξουν ταμεία τη μέρα του αγώνα

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (1/9, 20:00) με την Πάφο FC έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com όπως και από τα σημεία προπώλησης σε Λάρνακα και Λεμεσό

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15, στα €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα του Σταδίου. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, δεν διευκρινίστηκε από το γηπεδούχο Σωματείο κατά πόσο θα ανοίξουν ταμεία τη μέρα του αγώνα για εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας. Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Διευκρινίζεται ότι για αγορά εισιτηρίου τόσο από τα σημεία προπώλησης όσο και μέσω διαδικτύου, θα επιτρέπεται μόνο με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, την οποία θα πρέπει κανείς να προσκομίσει και στην είσοδο του στο γήπεδο πέρα από το εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται επίσης πως συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου λειτουργούν στο Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας στη Λάρνακα τις ώρες λειτουργίας του.

Λεπτομέρειες διάθεσης

Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Τετάρτη 09:00-13:00

Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:00 – 18:00

Σάββατο 09:00-14:00Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 16:00-20:00

Σάββατο 10:00-14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X