ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Προγραμματισμός με αναποδιές

Το κυανόλευκο παζλ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί

Κυριάκος Τοφή

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα περίμεναν οι φίλοι της Ανόρθωσης, από την άποψη ότι η βάση και ο κορμός που δημιουργήθηκαν πέρσι, θα απαιτούσε έναν περιορισμένο αριθμό ανανεώσεων και από εκεί και πέρα προσθηκών που θα ενίσχυαν το βάθος. Παρόλο που πλην του Αριέλ Αρούς, τα άλλα δυνατά χαρτιά της περσινής πορείας που έφερε την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων, υπάρχουν σημαντικά ερωτηματικά.

Η δυστοκία που παρατηρήθηκε και παρατηρείται ως προς την απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού είναι ένα κεφάλαιο που συνεχίζει να απασχολεί. Τόσο με τον Γάλλο Ζουλιέν Σετούτ, όσο και με τον Ούγγρου Μίχαλ Κόρχουτ, υπήρξε προφορική συμφωνία η οποία δεν μεταφέρθηκε ποτέ στο χαρτί και έτσι παρόλο που στα φιλικά επί βουλγαρικού εδάφους, δοκιμάστηκε εκεί ο Άντραζ Στρούνα, ο Ντάνιελ Πράνιτς έμεινε αμετακίνητος στη θέση του στις διπλές αναμετρήσεις με την αλβανική Λάτσι.

Η μαζική αποχώρηση ακραίων επιθετικών οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά την περσινή σεζόν, φανέρωσε την ανάγκη για ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ωστόσο η ποιοτική επιλογή δεν ήρθε έγκαιρα. Ο Ρικάρντο Λαβόρδε επέστρεψε μετά το καλοκαίρι του 2013 ωστόσο με συνθήκες και ατμόσφαιρα που ουδείς ανέμενε, μιας και η άφιξή του στο νησί, συνέπεσε με τον άδοξο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ακόμα και τώρα, υπάρχουν ερωτηματικά για το σχηματισμό που επιθυμεί να παίξει ο Ρόνι Λέβι αλλά και ως προς τους ρόλους ποδοσφαιριστών όπως ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Νικόλας Εγγλέζου και ο Γκόικο Κάτσαρ, με ένα μόλις φιλικό να απομένει πριν τον πρώτο αγώνα με τη Δόξα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X