ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Προφορική συμφωνία με Ντούρις - Αγκάθι η Όρενμπουργκ

Ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου για το κεφάλαιο Ντούρις και του προγραμματισμού

Ένα «τιτίβισμα» του μάνατζερ του Ντούρις έβαλε φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι. Ουσιαστικά ο μάνατζερ έμπλεξε τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι πέραν απ’ την Ανόρθωση. Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκαν δηλώσεις του Κυριακού Γιάγκου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το κεφάλαιο Ντούρις: «Έχουμε συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του. Δεν τα έχουμε βρει ακόμη με την Όρενμπουργκ της οποίας η σημερινές απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Θέλουμε πολύ τον ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα»

Για τον προγραμματισμό: «Η διοίκηση της Ανόρθωσης επικεντρώνεται στη θέση του τερματοφύλακα γιατί είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να αντικαταστήσει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα όπως είναι ο Αρούς». Επί του θέματος του τερματοφύλακα υπάρχει ένα short list με περιπτώσεις που ενδιαφέρουν.

Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα στον κόσμο πως «Η διοίκηση της Ανόρθωσης ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Έχουμε τις γνώσεις τη δύναμη και τις διασυνδέσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε την Ανόρθωση όπως τη θέλουμε», για να συμπληρώσει πως ο στόχος της νέας σεζόν είναι το πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X