ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προβληματίζεται αλλά δεν καταγγέλλει

Κυριάκος Τοφή

Οι διαιτησίες ιδιαίτερα των δύο τελευταίων αγώνων απέναντι σε Αλκή Ορόκλινη και Άρη Λεμεσού, προβλημάτισαν τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, οι οποίοι εξέτασαν το όλο θέμα σε συνάντηση. Πρόθεση για καταγγελία του Τιμόθεου Χριστοφή ο οποίος ομολογουμένως δεν τα πήγε καλά στον κυριακάτικο αγώνα σε σημείο που, δεν υπάρχει με τους ιθύνοντες των κυανολεύκων της Αμμοχώστου να προσβλέπουν σε βελτίωση των διαιτητικών επιδόσεων στο άμεσο μέλλον.

Το ακυρωθέν γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης, όπως επίσης τα δύο πέναλτι εις βάρος Ντουγκλάο και Αμπντουλάγιεφ είναι οι πιο τρανταχές περιπτώσεις στις οποίες η Ανόρθωση νιώθει ότι αδικήθηκε. Από εκεί και πέρα, μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι η ανομοιογένεια στον πειθαρχικό έλεγχο με τις πλείστες κίτρινες κάρτες και ιδιαίτερα οι δύο του Γκόρντον Σίλντεφελντ να έρχονται λόγω διαμαρτυριών. Οι συγκυρίες έφεραν την πρώτη τριάδα αγώνων του φετινού πρωταθλήματος να παρατείνει την αγωνία μέχρι το φινάλε, γεγονός που φέρνει νεύρα και διαμαρτυρίες, αλλά όχι μονόπλευρα όπως υποστηρίζουν από πλευράς Ανόρθωσης.

Άλλη σημαντική παράμετρος είναι η ανομοιογένεια στον πειθαρχικό έλεγχο με τις πλείστες κίτρινες κάρτες

Από εκεί και πέρα, η προσοχή στρέφεται στο Δευτεριάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο οι κυανόλευκοι πάνε με καλή ψυχολογία αλλά και τον αέρα της κορυφής, έστω και με αγώνες περισσότερους. Η δυναμίτιση του κλίματος με δημόσιες αναφορές στη διαιτησία δεν αποτελεί αυτοσκοπός για τους κυανόλευκους και αυτός δύναται να είναι ένας επιπλέον λόγος ο οποίος μέτρησε το να μην ανοίξει ο χορός των διαιτητικών καταγγελιών τόσο νωρίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση