ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Πέρσι ο Ντουγκλάο! Φέτος ποιος;

Την δυνατή προσθήκη πριν τη μετάβαση στο εξωτερικό ψάχνουν οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου

Κυριάκος Τοφή

Λίγο πριν την αναχώρηση για το εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το περασμένο καλοκαίρι, η Ανόρθωση κατάφερε να φτάσει στην προσθήκη εκείνη που και της προσέδωσε δυναμική και αποτέλεσε ουσιαστική ενίσχυση, αλλά και χαροποίησε τον κόσμο. Στο τελευταίο φιλικό επί κυπριακού εδάφους πριν το κύριο στάδιο της προετοιμασίας, είχε κάνει πέρσι την εμφάνισή του στο γήπεδο ο Ντουγκλάο, ο οποίο επιλέχθηκε ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκόρντον Σίλντεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος έπιασε άμεσα δουλειά μιας και στο φιλικό που ακολούθησε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, εκτόπισε τον Παναγιώτη Αρτυματά από το αρχικό σχήμα και έκτοτε πορεύθηκε με τον Κροάτη στο πλευρό του.

Κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και φέτος ο Ανδρέας Παντελή ο οποίος ουσιαστικά έχει μια εβδομάδα στη διάθεσή του ώστε να ανεβάσει τη ψυχολογία των φίλων της ομάδας και να δώσει στον Ρόνι Λέβι άλλο ένα σημαντικό γρανάζι. Το κεφάλαιο Μίχαλ Ντούρις παραμένει ανοικτό με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης να προσπαθούν να μαζέψουν το κονδύλι εκείνο που απαιτείται προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Ρώσων, οι οποίες είναι δηλωμένες και συμφωνημένες.

Το κεφάλαιο Μίχαλ Ντούρις παραμένει ανοικτό

Από εκεί και πέρα, θα πραγματοποιηθεί μια ύστατη προσπάθεια για κάμψη των υψηλών απαιτήσεων του Ρικάρντο Λαβόρδε, με τον Κολομβιανό να βλέπει τον χρόνο να κυλά χωρίς να έχει στα χέρια του πρόταση στο ποσό που επιθυμεί. Από πλευράς των κυανολεύκων της Αμμοχώστου υπάρχουν χαμηλοί τόνοι, αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξία και για τις δύο περιπτώσεις, οι οποίες εάν πραγματοποιηθούν, σαφώς και θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ, τουλάχιστον ένα σκαλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X