ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Περνά από εξέταση MRI ο Κάτσαρ

Άτυχος φάνηκε ο Σέρβος ο οποίος πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας

Κυριάκος Τοφή

Απαλλαγμένος από το αδιάκοπο τρέξιμο στη μεσαία γραμμή και όντας σε σαφώς καλύτερη φυσική και αγωνιστική κατάσταση, ο Γκόικο Κάτσαρ είχε θετικό πρόσημο στον νέο ρόλο που του ανέθεσε ο Γιούργκεν Στρέπελ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο 31χρονος Σέρβος είχε ως παρτενέρ τον Παναγιώτη Αρτυματά για 70 λεπτά, πραγματοποιώντας την τρίτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της «Μεγάλης Κυρίας», τοποθετημένος στο κέντρο της άμυνας.

Στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί προσαγωγό και ουσιαστικά ανάγκασε τον Ολλανδό προπονητή να εξανλτήσει σχετικά νωρίς τις τρεις αλλαγές που είχε στη διάθεσή του, επιστρατεύοντας τον Έρβιν Κοφί στο δεξί άκρο της άμυνας και μετατοπίζοντας τον Άντραζ Στρούνα στη δυάδα των κεντρικών αμυντικών.

Η κατάσταση του Γκόικο Κάτσαρ θα τύχει καλύτερης εκτίμησης μετά από εξέταση MRI στην οποίαν θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σύμμαχος για τον Σέρβο αποτελεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και μετά την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Ανόρθωσης, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο ως αμυντικός παρά ως μέσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X