ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πέραν των έξι χιλιάδων «Μαχητών» στο πλευρό της

Η ανακοίνωση του sold out είναι θέμα χρόνου στις τάξεις της «Μεγάλης Κυρίας»

Κυριάκος Τοφή

Σε ένα κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται να υποδεχθεί αύριο (Σάββατο 14/10) η Ανόρθωση τον Απόλλων, καθώς η προπώληση και μόνο έχει ξεπεράσει τα πεντέμιση χιλιάδες εισιτήρια. Οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» έχουν περισσότερους από ένα λόγους, ή καλύτερα, καμία δικαιολογία, ώστε να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της χρονιάς.

Με σύμμαχο λοιπόν την παράδοση, την εξαιρετική ψυχολογία αλλά και το μέχρι τώρα αήττητο, ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζονται πανέτοιμοι για άλλη μια φετινή πρόκληση. Η απώλεια του Ντάνιελ Πράνιτς είναι σημαντική ωστόσο η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι τους απόντες, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι συμποδοσφαιριστές του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε το δικαίωμα στους Αράζ Αμπντουλάγιεφ και Βλαντιμίρ Γκάντσεφ να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμανσης και να βρεθούν τουλάχιστον στον πάγκο του αγώνα της έβδομης αγωνιστικής. Ο Ρόνι Λέβι δεν αναμένεται να πειραματιστεί, δίνοντας ψήφο εμπιστοστύνης στο περιορισμένο εκείνο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν φέρει την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Ουσιαστικά ερωτηματικό συνοδεύει τα άκρα της επίθεσης εκεί όπου ο Σεκού Σισέ παρουσιάζεται ως ο μόνος σίγουρος, με τέσσερις συμπαίκτες του να παλεύουν για τη θέση στο αριστερό άκρο και συγκεκριμένα τους Παλάνκα, Καλό, Αμπντουλάγιεφ και Ματθαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση