ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Παραπέμπεται και εξετάζεται η περίπτωση Ντουγκλάο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα

Κυριάκος Τοφή

Εκτός αποστολής της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης της Ανόρθωσης πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων έμεινε ο Ντουγκλάο, καθώς ο Βραζιλιάνος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είχε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μια διαφωνία με τον Ρόνι Λέβι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, με αποτέλεσμα ο Ισραηλινός τεχνικός να τον παραπέμψει στη διοίκηση, κρατώντας παράλληλα εκτός του κανονικού προγράμματος εκγύμανσης.

Πλέον ο Ντουγκλάο τίθεται στη κρίση του Ανδρέα Παντελή προκειμένου να υπάρξει η απόφαση εκείνη που θα στείλει μήνυμα συμμόρφωσης και πειθαρχίας όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στους συμποδοσφαιριστές του. Σαφέστατα η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει βοηθήσει στη συντήρηση ενός κλίματος στο οποίο υπάρχουν τα κίνητρα και η αλήθεια είναι ότι αρκετές ισορροπίες βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Το ουσιαστικό ερώτημα είναι το κατά πόσο η παραδειγματική του τιμωρία θα τον κρατήσει ακόμα και εκτός των επιλογών της πρεμιέρας, με τον Γκόικο Κάτσαρ να παίρνει τη θέση του στο πλευρό του Ρόνι Λέβι, στο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X