ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Πάνε σε εκλογές οι οργανωμένοι

Άλλαξε το καταστατικό

Σε καταστατικές και άλλες διαδικασίες που αφορούν στη λειτουργία του συνδέσμου βρίσκονται αυτό το διάστημα οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης και ως εκ τούτου τα μέλη του Δ.Σ. υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ούτως ώστε να προχωρήσουν σε εκλογές με βάση το τροποποιημένο καταστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για την χθεσινή τους παρουσία στην Γενική Καταστατική Συνέλευση.

Ενώπιον των μελών έγινε παρουσίαση κάποιων καταστατικών αλλαγών όσον αφορά την λειτουργία του οργανισμού και αυτές εγκρίθηκαν με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τα ⅔ των παρόντων μελών που απαιτείτο.

Η λειτουργία του Παν.Συ.Φι. όσων αφορά την διοικητική του τομή και σύσταση μπαίνει πλέον σε ένα καινούργιο δρόμο, προς την υλοποίηση όσων ονειρεύονται έναν σύνδεσμο υγιή και ανίκητο. Δίνετε η ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως να αποδείξουν ότι μπορούν να ακολουθήσουν τους θεσμούς και τους κανόνες που πλέον προβλέπει το καταστατικό.

Στο σημείο εδώ να δηλώσουμε ότι τα άτομα που απαρτίζουν το νυν διοικητικό συμβούλιο δηλώνουν τις παραιτήσεις τους αφού πρώτοι αυτοί επιθυμούν τις σωστές διαδικασίες.

Θα παραμείνουν όμως στις θέσεις τους για να τρέξουν την λειτουργία του Παν.Συ.Φι. μέχρι την ανάληψη του νέου Δ.Σ. βάση του καταστατικού σε εκλογική συνέλευση που θα ακολουθήσει.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη της αίθουσας “ΒΙΤΣΑΙΤΗΣ” για την παραχώρηση του χώρου. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X