ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Όλο και πιο έντονες ματιές στα αριστερά

Ο Ρόνι Λέβι προσανατολίζεται στο να επιστρατεύσει τον Ντάνιελ Πράνιτς στη μεσαία γραμμή

Κυριάκος Τοφή

Η επιστροφή του Ντάνιελ Πράνιτς στην Κύπρο και η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, ήταν η τελευταία εκκρεμότητα ώστε πλέον να παρατηρείται απαρτία στις συγκεντρώσεις υπό τις οδηγίες του Ρόνι Λέβι. Ο Κροάτης θα ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει από σήμερα στον Αγρό και την Κυπερούντα, εκεί όπου θα υπάρξουν σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες για προετοιμασία.

Ως γνωστόν ο έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και του Παναθηναϊκού, έφτιαξε το όνομά του αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή, ωστόσο η παρθενική του σεζόν στην Κύπρο και την Ανόρθωση, τον βρήκε να υπηρετεί το αριστερό άκρο της άμυνας. Στο μυαλό του Ρόνι Λέβι υπάρχει ο προβληματισμός στο κατά πόσον ο Κροάτης θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο στον άξονα παρά στα μετόπισθεν και φαίνεται ότι η σκέψη αυτή όλο και κερδίζει περισσότερο έδαφος.

Η αποχώρηση του Βλαντιμίρ Γκάντσεφ δημιουργεί ανάγκη απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή στη νευραλγική μεσαία γραμμή ώστε να πλαισιώσει τους Γιώργο Οικονομίδη, Ζοάο Βίκτορ και Νόσα Ιγιεμπόρ. Ένα σενάριο το οποίο κάθε άλλο παρά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, είναι η μετατόπιση του Ντάνιελ Πράνιτς στη φυσική του θέση και ταυτόχρονα η απόκτηση ενός αριστερού ακραίου αμυντικού.

Στη θέση αυτή μπορεί να δώσει λύσεις και ο Κώστας Πηλέας, αλλά και ο Νικόλας Εγγλέζου, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο Ρόνι Λέβι θα ζητήσει την απόκτηση πρωτοκλασάτης μονάδας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X