ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Νικολάου και οι Γεωργιανοί

Ο Κύπριος αμυντικός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα με την έναρξη της προετοιμασίας

Κυριάκος Τοφή

Αρκετά σημεία άξια αναφοράς καταγράφηκαν στις πρώτες προπονήσεις της «Μεγάλης Κυρίας», οι οποίες ουσιαστικά σηματοδοτούν και την έναρξη της σεζόν 2018-2019. Ο Ρόνι Λέβι είχε ήδη την πρώτη συνάντηση και την πρώτη κουβέντα με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών ο οποίος είναι διαθέσιμος τη δεδομένη στιγμή και ο οποίος βέβαια αναμένεται να αυξηθεί.

Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Νίκα Κατσαράβα ο οποίος ως γνωστόν δεσμεύεται με συμβόλαιο, τυπικού έστω χαρακτήρα, με την Κορόνα Κιέλτσε. Από πλευράς των κυανόλευκων της Αμμοχώστου υπάρχει η εκτίμηση ότι το εμπόδιο αυτό θα ξεπεραστεί ώστε ο Γεωργιανός να μπορεί νομότυπα να τεθεί στη διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού.

Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο συμπατριώτης του Κατσαράβα, Μπέκα Μικελτάντζε

Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο συμπατριώτης του Κατσαράβα, Μπέκα Μικελτάντζε, ο οποίος ήταν συνεπής με το ραντεβού του και βρέθηκε στην Κύπρο από την Κυριακή. Ο 20χρονος επιθετικός θα αξιολογηθεί από τον Ρόνι Λέβι ο οποίος γνωρίζει ότι υπάρχει μεν μεγάλη ανάγκη για επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν θα συμπληρώσει απλά και μόνο το ρόστερ με μονάδες που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

Στο «Αντώνης Καρράς» βρίσκεται και ο Μάριος Νικολάου ο οποίος κατά την περσινή περίοδο είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αναγέννηση Δερύνειας. Μετά από δεκαπέντε εμφανίσεις και ένα γκολ στη δεύτερη κατηγορία, ο 21χρονος αμυντικός επέστρεψε με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισραηλινού τεχνικού της «Μεγάλης Κυρίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X