ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Λέβι, ο Στρέπελ και η μικρογραφία της χρονιάς

Η διαχείριση προσώπων και καταστάσεων νοσεί τη φετινή σεζόν

Κυριάκος Τοφή

Δύο εβδομάδες χρειάστηκαν προκειμένου η Ανόρθωση να βρει τον νέο της προπονητή, αφού το διετές συμβόλαιο του Ρόνι Λέβι το οποίο υπογράφηκε το καλοκαίρι, διακόπηκε μόλις μετά από έξι επίσημους αγώνες στη νέα σεζόν. Για χάρη του Ίγκορ Μπίσκαν η «Μεγάλη Κυρία» πήγε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ με τον Σίμο Ταραπουλούζη στον πάγκο μιας και ο Κροάτης είχε υποχρεώσεις που δεν καθιστούσαν εφικτή την άφιξή του στο νησί εντός του προηγούμενο Σαββατοκυρίακου, ωστόσο την υστάτη αθέτησε τη συμφωνία που υπέγραψε και έτσι ο Γιούργκεν Στρέπελ επιστρατεύτηκε άρον-άρον.

Η προσπάθεια εξεύρεσης νέου προπονητή, ήταν μόλις ένα από τα πολλά σίριαλ που εκτυλίχθηκαν τη φετινή σεζόν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης και βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων. Αρχικά συζητήθηκε η παραμονή ή όχι του Ρόνι Λέβι στην ομάδα, με δεδομένο το ενδιαφέρον από την εθνική του Ισραήλ, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση παρά μόνο ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν πλέον απαγορευτικά για αλλαγή προπονητή.

Εν συνεχεία ήταν η παραμονή ή όχι του Μίχαλ Ντούρις με την Όρενμπουργκ να αξιώνει όλο και μεγαλύτερο ποσό και ενώ ο Σλοβάκος προετοιμαζόταν με την υπόλοιπη ομάδα στην Βουλγαρία. Το πήγαινε-έλα στη Ρωσία απέφερε μεν τη συγκατάθεση απόκτησης του πρώτου περσινού σκόρερ, αλλά με ένα τεράστιο ποσό το οποίο δύσκολα μπορεί να αποσβεστεί. Μάλιστα κατά το διάστημα των εντατικών διαπραγματεύσεων με την Όρενμπουργκ, είχε λεχθεί δημοσίως ότι εναλλακτική επιλογή θα ήταν ο Νίκα Κατσαράβα, ωστόσο εν τέλει, αποκτήθηκαν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές με αρκετά χρήματα να εκταμιεύονται τόσο για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους, όσο και για τα συμβόλαιά τους.

Η δε προσπάθεια απόκτησης αριστερού οπισθοφύλακα προς αντικατάσταση του Ντάνιελ Πράνιτς, τερματίστηκε την 30η Αυγούστου και ενώ από το ρεπορτάζ αλλά και το νήσι παρέλασαν ουκ ολίγα ονόματα όπως αυτά των Ζουλιέν Σετούτ, Μίχαλ Κόρχουτ, Λάζο Σέψι και Ιάσμιν Λατοβέτσι. Και όλα αυτά από μια διοικητική ομάδα η οποία και έμπειρη είναι στο κυπριακό ποδόσφαιρο και έδειξε στο παρελθόν ότι μπορεί να φέρει επιτυχίες και χαμόγελα στους φίλους της «Μεγάλης Κυρίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X