ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Λαβόρδε δεν επιστρέφει μόνος

Περισσότερες και πιο έτοιμες επιλογές αναμένεται να έχει ο Ρόνι Λέβι στο προσεχές ντέρμπι

Κυριάκος Τοφή

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να μην βρίσκει το στρατόπεδο της Ανόρθωσης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μιας και η γεύση που άφησε η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση, έγινε αντικείμενο συζήτησης και μουρμούρας. Παρόλ' αυτά, παρά την όποιαν αμφισβήτηση, τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι μεγάλα μιας και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν εντάχθηκαν ακόμα στο πλάνο του προπονητή, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερη φυσική κατάσταση επιστρατεύτηκαν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχασαν έδαφος λόγω τραυματισμού.

Αναμφίβολα η μεγαλύτερη προσμονή εστιάζεται στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εκτός από τους δύο αγώνες πρωταθλήματος έμεινε ο Έρβιν Κοφί ο οποίος λογίζεται ως βασικός δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ ένα πρόβλημα τραυματισμού κράτησε τον Γκόικο Κάτσαρ εκτός επιλογών από την έξοδο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Από εκεί και πέρα, προβλήματα τραυματισμού νωρίς στη σεζόν αντιμετώπισαν οι Νόσα Ιγκιεμπόρ, Ντάνιελ Πράνιτς, Σεκού Σισέ και Νικόλας Εγγλέζου, οι οποίοι όμως εντάχθηκαν ομαλά στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Περισσότερο χρόνο προκειμένου να γνωρίσουν τους νέους συμποδοσφαιριστές τους και το νέο περιβάλλον αναζητεί ο Κροάτης τερματοφύλακας Ιβάν Βάργκιτς αλλά και ο Γάλλος ακραίος αμυντικός Βίνσεντ Μπεσάτ.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Ανόρθωση μπορεί μόνο να ανεβεί σε απόδοση σε σχέση με τα δείγματα γραφής που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα καθώς τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι λογίζονται ως εντεκαδάτοι, δεν έχουν ακόμη πάρει φανέλα βασικού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X