ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Κόρχουτ, ο Κάτσαρ και η αλλαγή πλάνου

Ο Ρόνι Λέβι σκέφτεται περισσότερο από ποτέ το 4-4-2

Κυριάκος Τοφή

Μέσα σε, ουσιαστικά, ένα τριήμερο, η «Μεγάλη Κυρία» πραγματοποίησε δύο κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα, με τις οποίες συμπλήρωσε τις θέσεις των ξένων ποδοσφαιριστών που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο άλφα. Ο Γκόικο Κάτσαρ έχει ήδη ανακοινωθεί και ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται ότι θα ισχύσει και στην περίπτωση του Μίχαλ Κόρχουτ ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σέρβος, αλλά πολύ περισσότερο ο Ούγγρος, δεν είναι σίγουροι για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μιας και έχουν πολύ έδαφος να καλύψουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ιδιαίτερα ο πρώην αμυντικός της Χάποελ Μπερ Σέβα, αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός του ανέκοψε μια εξαιρετική πορεία που τον είχε φέρει και στο απόγειο της καριέρας του.

Οι δύο αυτές κινήσουν μαρτυρούν την πρόθεση του Ρόνι Λέβι να οριστικοποιήσει το 4-4-2 ως αγωνιστικό σχηματισμό. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται ενδεκαδάτοι ωστόσο θα χρειαστεί να ιδρώσουν για να κλέψουν φανέλα βασικού από ποδοσφαιριστές όπως οι Ντάνιελ Πράνιτς και Νόσα Ιγιεμπόρ. Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, ερωτηματικό αποτελεί το κατά πόσο ο Γκόικο Κάτσαρ θα μετατοπιστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο κέντρο της άμυνας, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος ο Μίχαλ Κόρχουτ.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει βέβαια ανακατατάξεις και στη γραμμή κρούσης με τον Σεκού Σισέ να θεωρείται πλέον ως εναλλακτική επιλογή για τη δυάδα της επίθεσης και τον Ρούμπεν Ράγιο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνίζεται στα άκρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X