ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο ανάποδος ρόμβος και το κέρδος

Ο Γιούργκεν Στρέπελ δοκίμασε σχήμα και πρόσωπα στο φιλικό με ΠΑΕΕΚ

Κυριάκος Τοφή

Η απουσία των Άντραζ Στρούνα, Γιώργου Οικονομίδη, Μίχαλ Ντούρις και Νίκα Κατσαράβα κατά κύριο λόγο, μείωσε τις επιλογές του Γιούργκεν Στρέπελ στο προγραμματισμένο φιλικό με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ και έτσι ο Ολλανδός τεχνικός άρπαξε την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα. Πλην της άμυνας, τα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν στις δύο άλλες γραμμές δεν αναμένεται να επιστρατευτούν σε επίσημο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα, ιδιαίτερα στο κέντρο του γηπέδου  εκεί όπου θα απουσιάσουν οι Νόσα Ιγκιεμπόρ και Γκόικο Κάτσαρ τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε θέση ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον επαναληπτικό αγώνα με την αλβανική Λάτσι, ενώ σε αρκετούς αγώνες ήταν ακόμα και εκτός αποστολής. Στη μεσαία γραμμή αυτό που ξεχώρισε σε πρώτο φάση ήταν η επιλογή ανάποδου ρόμβου, με τον Ζοάο Βίκτορ μπροστά από την αμυντική τετράδα και τους Νικόλα Εγγλέζου και Έρβιν Κοφί να βρίσκονται σε μια ευθεία, προσπαθώντας να οργανώσουν παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Τα στιγμιότυπα της φιλικής τριάρας (vid)

Πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά πήρε και ο Φύτος Κυριάκου, προερχόμενος από μονοετή δανεισμό στη Δόξα Κατωκοπιάς χωρίς όμως πολλές συμμετοχές και ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο κέρδος. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός μοίρασε δύο τελικές πάσες στον Μπέκα Μικελτάντζε, ενώ πέτυχε και ο ίδιος γκολ με κεφαλιά, διαμορφώνοντας προσωρινά το 2-0.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων φέρνει την έναρξη και του θεσμού του κυπέλλου, με τον Γιούργκεν Στρέπελ να ψάχνει κυρίως λύσεις στη μεσαία γραμμή αλλά και τρόπο αξιοποίησης όλων των μονάδων που έχει στη διάθεσή του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X