ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ναυάγιο με Γιασμίν Λατοβλέβιτσι!

Οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν υπερβολικές

Όπως ενημερώνει η Ανόρθωση οι επαφές με τον Γιασμίν Λατοβλέβιτσι δεν καρποφόρησαν και έτσι ο Ρουμάνος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και το πρωτάθλημα μας. Πρόκειται για μια εξέλιξη που σαφώς δεν χαροποιεί κανένα στην Ανόρθωση, όμως όπως ενημερώνουν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ήταν υπερβολικές.

Η ενημέρωση:

Ενημερώνουμε ότι παρά την επιθυμία του Γιασμίν Λατοβλέβιτσι να έρθει στη Κύπρο για απευθείας επαφές, όπως και έγινε, εντούτοις οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν τέτοιες που δεν άφησαν περιθώριο συνεργασίας #Anorthosisfc

Να σημειώσουμε πως την περσινή χρονιά ο Ρουμάνος αγωνιζόταν στην Γαλατασαραϊ με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ πιο πριν αγωνίστηκε στις Γκεντσεμπερλίνκι και Καράμπουκσπορ. Πριν βρεθεί στην Τουρκία, βρισκόταν για τέσσερα χρόνια στο δυναμικό της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στη Στεάουα, στο πολύ σύντομο (δυο βδομάδες) πέρασμα που από στον πάγκο της ρουμανικής ομάδας. Λέβι και Λατοβλέβιτσι ήρθαν στην Κύπρο το 2011 για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως η Ανόρθωση θα κινηθεί άμεσα σε άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση της. Ο Ρόνι Λέβι σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προς την εναλλακτική λύση την οποία ήδη αξιολόγησαν θετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X