ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κλάση και ευφυϊα Ευρώπης!

Ράγιος και Ντούρις «υπέγραψαν» μια μεγάλη νίκη για την Ανόρθωση στη Λεμεσό

Η σημερινή νίκη για την Ανόρθωση στη Λεμεσό ήταν μεγάλης σημασίας. Κάθε παιχνίδι που περνά για την ομάδα της Αμμοχώστου με νίκη και τρεις βαθμούς ισχυροποιεί την θέση της και έρχεται πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ δεν διέφερε από κάποια άλλα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Η ομάδα του Λέβι πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις σε μια δύσκολη έδρα και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε πάρα πολύ έντονα στο τέλος του αγώνα από ποδοσφαιριστές και οπαδούς της ομάδας.

Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλή και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Αριέλ Χάρους, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο Τσίρειο. Ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στον μεσοεπιθετικό τομέα με Ράγιος και Σισέ (ειδικά του Ιβοριανού δεν χανόταν), αλλά το «χρυσό» γκολ ήρθε σε μια στιγμή ευφυϊας στην επανάληψη.

Στο 67’, ο Ρούμπεν Ράγιος μας θύμισε ξανά την μεγάλη του ποδοσφαιρική του κλάση, δίνοντας την μπαλιά στον Ντούρις, ο οποίος «υπέγραψε» το τελικό σκορ του αγώνα. Αυτή η στιγμή ευφυϊας ήταν και η καθοριστική στον αγώνα, με την Ανόρθωση να παίρνει άλλους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Αυτή η νίκη αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της και η ομάδα βλέπει την συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία. Απαιτείται, όμως, η ανάλογη συγκέντρωση στη συνέχεια και αυτό τόνισε και ο Ρόνι Λέβι.

Βέβαια, μετά από ένα ντέρμπι θα υπάρξουν και άσχημα νέα. Καλό, Σισέ τιμωρήθηκαν με κάρτα και δεν παίζουν με ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Ντουγκλάο αποχώρησε τραυματίας. Υπάρχουν, όμως, οι λύσεις και αυτό φάνηκε και σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X