ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κάπως έτσι

Αυτή τη φορά η όλη εικόνα υπήρξε ικανοποιητική

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με την τρίτη απόπειρά της στο φετινό πρωτάθλημα η Ανόρθωση, κατάφερε απέναντι στον Άρη να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο να πάρει το αποτέλεσμα και να ικανοποιήσει όσους την είδαν με αυτό που παρουσίασε.

Ο Καμαρά ακόμα δεν τα είδε τα δίκτυα, αλλά υπάρχει η πίστη πως στη συνέχεια θα τα πάει καλύτερα. Με την Εθνική του σκοράρει με καλή συχνότητα, ίσως να είναι θέμα να προσαρμοστεί.

Με τη Νέα Σαλαμίνα το έκανε για ένα ημίχρονο, με την Αλκή μόνο κατά διαστήματα και αυτό προκαλούσε απορίες για τη δυναμική του συνόλου του Λέβι. Με τον Άρη βελτίωση υπήρξε, με κάποια δείγματα καλύτερης συνεννόησης ανάμεσα στους παίκτες να υπήρξαν εμφανή.

Οι αξιοσημείωτες φάσεις του Άρη ήταν λιγότερες από αυτές της Νέας Σαλαμίνας και αυτές της Ανόρθωσης περισσότερες από τον αγώνα με την Αλκή. Αρκούντως ικανοποιητική βελτίωση και στους δυο τομείς του παιχνιδιού. Μετά από διακοπή, στην οποία έλειπαν στην Αφρική δυο παίκτες που ήταν βασικοί και στα τρία ματς έως τώρα, θες να δεις μερικά θέματα να δουλεύονται. Όσοι είδαν την Ανόρθωση πρόσεξαν και τη δουλειά που έγινε.

Αυτό μπορεί να πει κανείς ως ψεγάδι, είναι πως για τις ευκαιρίες που έγιναν έπρεπε να μπει κι άλλο γκολ αλλά φαίνεται πως το άγχος τουλάχιστον σε αυτή τη φάση θα συνοδεύει τους αγώνες. Σκόραρε βέβαια ο Σισέ, που ας μη ξεχνάμε πως τον έφεραν όχι μόνο για εξτρέμ αλλά και για επιθετικό αφού παίζει και τους δυο ρόλους.

Ο Καμαρά ακόμα δεν τα είδε τα δίκτυα, αλλά υπάρχει η πίστη πως στη συνέχεια θα τα πάει καλύτερα. Με την Εθνική του σκοράρει με καλή συχνότητα, ίσως να είναι θέμα να προσαρμοστεί. Γκολ μπορείς σίγουρα να περιμένεις και από τον Αράζ. Φαίνεται στη νοοτροπία του πως και το έχει αλλά και το επιζητά να τελειώνει φάσεις.

Σημειώνονται επίσης και οι κούρσες των Πράνιτς και Μπανταλόφσκι που βοηθούν και επιθετικά. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θα δοκιμαστούν και αμυντικά. Σημαντικό τεστ, όχι πως θα κρίνει και κάτι βέβαια. Απλά, σε βοηθά να αντιληφθείς το εύρος των φιλοδοξιών που δικαιούσαι να έχεις. Πράγμα που για τη φετινή Ανόρθωση παραμένει άγνωστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση