ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ήθελε στ' αλήθεια να επιστρέψει;

Το εξωπραγματικό συμβόλαιο (για τα κυπριακά δεδομένα) που ζήτησε ο Κολομβιανός για να επιστρέψει στην «Κυρία»

Σάββας Λαζανιάς

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε έριξε «βόμβα μεγατόνων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κολομβιανός είπε πως η πρόθεση και η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ανόρθωση όμως υποστήριξε ότι οι διοικούντες της ομάδας της Αμμοχώστου δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον.

Αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί σε άλλη κυπριακή ομάδα την επόμενη σεζόν, με τα σενάρια να έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Κολομβιανού.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να προσφέρει ένα συμβόλαιο στον Λαβόρδε που να τον ικανοποιεί οικονομικά. Εν μέρει έχουν δίκαιο όσοι υποστηρίζουν αυτή την άποψη καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» διαθέτουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τις υπόλοιπες ομάδες. Αν ευσταθούν τα λεγόμενα του Λαβόρδε για ενδιαφέρον άλλης κυπριακής ομάδας, είναι κάτι που θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Επιστρέφουμε στο πρώτο σκέλος της τοποθέτησης του Κολομβιανού που έχει να κάνει με την Ανόρθωση. Ήθελε στα αλήθεια να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου ο Λαβόρδε; Το λέμε αυτό γιατί οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν εξωπραγματικές για τα κυπριακά δεδομένα.

Για αυτό το λόγο δεν έγιναν προχωρημένες επαφές, παρά μόνο κάποιες διερευνητικές συζητήσεις. Ο Λαβόρδε ζήτησε 500 χιλιάρικα συμβόλαιο για έξι μήνες και 750 χιλιάδες για την επόμενη χρονιά. Οι υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις του Κολομβιανού έρχονται σε αντιδιαστολή με την επιθυμία του να επιτρέψει στην Ανόρθωση.

Γνώριζε ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν στο κυπριακό ποδοσφαιρικό παζάρι. Γνώριζε ότι έπρεπε να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Παρ’ όλα αυτά, το ποσό που ζήτησε δεν είχε και μεγάλη διαφορά από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχει στην Κρασνοντάρ.

Έτσι, τίθεται το εύλογο ερώτημα εάν ήθελε στ’ αλήθεια να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου ο Κολομβιανός ή αν τα έκανε όλα αυτά για να φανεί αρεστός στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X