ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ήθελε η νύφη, ήθελε και ο γαμπρός

Η προσπάθεια ήταν δύσκολη αλλά ήρθε το αίσιο τέλος

Κυριάκος Τοφή

Άμεση ήταν η… ανάκαμψη στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης μιας και λίγο μετά το «όχι» του Αριέλ Αρούς, ήρθε το «ναι» του Ρούμπεν Ράγιο. Ο Ισπανός έδειξε την πρόθεσή να ρίξει άγκυρα στην Κύπρο και την Ανόρθωση, πραγματοποιώντας μια γενναία έκπτωση στις αρχικές του απαιτήσεις και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα μείνει σε ομάδα για περισσότερα από δύο χρόνια.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι δύο πιο πάνω περιπτώσεις μαζί με την αντίστοιχη του Μίχαλ Ντούρις, κρίθηκαν και κρίνονται οι δυσκολότερες στο κεφάλαιο των ανανεώσεων με τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, να έχουν μέχρι στιγμής πενήντα τοις εκατόν επιτυχία. Η σύγκλιση απόψεων έγινε με αμοιβαίες υποχωρήσεις, χωρίς όμως η πλευρά της Ανόρθωσης να προβαίνει σε κίνηση ή κινήσεις που θα επιβάρυναν τον προϋπολογισμό πολύ περισσότερο από την αρχική πρόβλεψη.

Το κορυφαίο δεκάρι του κυπριακού πρωταθλήματος θα έχει το φοίνικα στο στήθος

Το κορυφαίο δεκάρι του κυπριακού πρωταθλήματος θα έχει το φοίνικα στο στήθος για άλλη μια διετία και πλέον είναι σημαντικό να πλαισιωθεί με μονάδες στη γραμμή κρούσης που και θα τον βοηθήσουν και θα τους βοηθήσει. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η χημεία που κατάφερε να δημιουργήσει ο Ισπανός με τον Μίχαλ Ντούρις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εν όψει της επιστροφής της Ανόρθωσης στο Γιουρόπα Λιγκ, σαφώς και ο Ρούμπεν Ράγιο αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στο δημιουργικό κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X