ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η ξεκούραση των… πολεμιστών

Το διήμερο ρεπό αναμένεται να βοηθήσει στην αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών που έχουν καταπονηθεί

Κυριάκος Τοφή

Μακριά από τις προπονήσεις θα μείνουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης για ένα διήμερο, μετά την άμεση αντίδραση που έδειξαν στο «Μακάρειο», επιστρέφοντας άμεσα στις επιτυχίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν απαιτητική με δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτσι το πρόγραμμα προπονήσεων ήταν γεμάτο με αποτέλεσμα να μην παραχωρηθεί ρεπό. Με την επόμενη υποχρέωση να είναι το απόγευμα της Κυριακής, ο Ρόνι Λέβι αποφάσισε να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στο ρόστερ μιας και η στενότητά του έχει οδηγήσει σε συσσωρευμένη καταπόνηση.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι επιλογές του Ισραηλινού προπονητή φέτος είναι μεν περισσότερες, ποσοτικά και ποιοτικά σε σύγκριση με πέρσι, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει λόγος για πληρότητα. Πέραν των ξένων ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι υπόλοιποι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όταν δεν είναι τιμωρημένοι ή τραυματισμένοι, με τον Αριέλ Αρούς να είναι ο μοναδικός με τον απόλυτο αριθμό συμμετοχών.

Μονάδες όπως οι Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς και Βίκτορ απουσίασαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις

Από εκεί και πέρα μονάδες όπως οι Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς και Βίκτορ απουσίασαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις και το έργο αναπλήρωσής του ήταν δύσκολο. Τραυματισμοί όπως αυτοί του Αρτυματά και του Γκάντσεφ περιόρισαν ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα ευελιξίας του Ρόνι Λέβι και σαφέστατα η παρουσία στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά και οι μαθηματικές πιθανότητες για πορεία πρωταθλητισμού, αποκτούν μεγαλύτερη αξία και σημασία.

Ακόμα και στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό, τα κενά διαστήματα έκαναν την εμφάνισή τους, ως επίπτωση της κούρασης που παρατηρείται και οπωσδήποτε οι ανάσες είναι ευεργετικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση