ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η πρωτιά του αρχηγού και οι αμυντικοί που έπονται

Ο Ζοάο Βίκτορ είναι ο μοναδικός κυανόλευκος με το απόλυτο αγωνιστικών λεπτών

Κυριάκος Τοφή

Το γκολ το οποίο πέτυχε ο Ζοάο Βίκτορ στο φινάλε της αναμέτρησης της ένατης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θύμισε την εκτελεστική δεινότητα του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, όταν διεκδικεί εναέριες μονομαχίες μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Ο αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή περίοδο σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο, θυμίζοντας επίσης ότι αποτελεί τον μοναδικό πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ από το 2015.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Βάργκιτς και το δίλημμα

Ντάνιελ Πράνιτς, Ρούμπεν Ράγιο και Νόσα Ιγκιεμπόρ βρίσκονται πάνω από τα 600 λεπτά

Γκόρντον Σίλντεφελντ και Ντουγκλάο ήταν τιμωρημένοι και δεν ενίσχυσαν το πλάνο της ένατης αγωνιστικής, χάνοντας παράλληλα το απόλτυο αγωνιστικών λεπτών που διατηρούσαν μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκυρίακο. Πλέον μοναδικός κυανόλευκος ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχασε ούτε στιγμή, είναι ο Ζοαό Βίκτορ με 810, με τον Μίχαλ Ντούρις να ακολουθεί με 732.

Ο Σλοβένος Άντραζ Στρούνα αποτελεί τη βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα έχει καταφέρει να εξαργυρώσει τα 716 αγωνιστικά λεπτά τα οποία συμπλήρωσε, με κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ντάνιελ Πράνιτς, Ρούμπεν Ράγιο και Νόσα Ιγκιεμπόρ βρίσκονται πάνω από τα 600 λεπτά, ενώ σταθερή παρουσία στο αρχικό σχήμα έχει και ο Βίνσεντ Μπεσάτ με 570, παρόλο που ενσωματώθηκε τελευταίος στο κυανόλευκο ρόστερ.

Από πλευράς Κύπριων ποδοσφαιριστών, ο Δημήτρης Δημητρίου έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερα ενενηντάλεπτα, με τον Νικόλα Εγγλέζου να ξεκινά τη χρονιά ως βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, φτάνοντας αισίως τα 288 αγωνιστικά λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X