ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η... κοσμογονία του Στρέπελ

Ο Ολλανδός καινοτομεί και ρισκάρει με τις αγωνιστικές του επιλογές

Όταν αφήνεις στον πάγκο και δεν χρησιμοποιείς καθόλου τους Κατσιαράβα, Λαβόρδε και αγωνίζονται πολύ λίγο σαν αλλαγή οι Ράγιο και Ντουγκλάο, το γεγονός αυτό αποτελεί αναπόφευκτα μια… κοσμογονία.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ τολμά να ρισκάρει και να «ανακατέψει την τράπουλα» τον τελευταίο καιρό στο αγωνιστικό κομμάτι. Και προς το παρόν, δικαιώνεται απόλυτα με τις επιλογές του εντός αγωνιστικού χώρου.

Εμπιστεύεται νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές για το αρχικό σχήμα, αφήνοντας παράλληλα τα «βαριά χαρτιά» του στον πάγκο, χωρίς να είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι με κάρτες. Αν το σκεφτόσουν αυτό πριν από λίγο καιρό και το έγραφες και δημόσια κιόλας, σίγουρα θα σε έβγαζαν «τρελό».

Ο Ολλανδός κόουτς επιβραβεύει την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στις προπονήσεις, περνώντας παράλληλα το μήνυμα σε όλους πως αν δεν δουλέψεις, τότε δεν έχεις εγγυημένη θέση στην βασική ενδεκάδα. Εδώ φαίνεται και το πλούσιο «βάθος» στο ρόστερ από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Βέβαια, όλοι τους θα χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια, καθώς υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί αγώνες πρωταθλήματος. Για τα δεδομένα μιας μεγάλης ομάδας του ποδοσφαίρου μας, αυτά που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό αποτελούν μεγάλες αλλαγές.

Επιπρόσθετα, το να παίζουν οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» προκαλεί ένα αίσθημα ικανοποίησης από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ζητά επιτακτικά το ντόπιο στοιχείο επί των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X