ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η έδρα και ο στόχος που ανανεώνεται

Στην αξιοποίηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στοχεύουν οι κυανόλευκοι

Κυριάκος Τοφή

Η επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης είχε συνοδευτεί από συγκεκριμένους στόχους και ένας εξ αυτών ήταν η «αναστήλωση» της προσωρινής έδρας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, στην προσφυγιά. Στα χρόνια κατά τα οποία η «Μεγάλη Κυρία» είχε πρωταγωνιστικές πορείες, αυτές στηρίζονταν στα αποτελέσματα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ωστόσο η καθοδική τάση των τελευταίων ετών, οφειλόταν εν μέρει και στην αδυναμία υπόταξης αντιπάλων στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Φέτος, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί στο γήπεδό της την τρίτη αγωνιστική, καθώς θα προηγηθούν οι εξόδοι σε «Μακάρειο» και «Τάσος Κυριακίδης» προκειμένου να αντιμετωπίσει Δόξα Κατοκοπιάς και Πάφο FC αντίστοιχα. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε και πέρσι μιας και νωρίς-νωρίς η ομάδα του Ρόνι Λέβι είχε... ξεμπερδέψει από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή», αγωνιζόμενη απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Αλκή Ορόκλινη στις πρώτες δύο στροφές του μαραθωνίου.

Ο περσινός απολογισμός κρίνεται θετικός μιας και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωσης κατέγραψε δέκα νίκες, εφτά ισοπαλίες και τρεις ήττες εκ των οποίων οι δύο οριακές και με ένα γκολ διαφορά, απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα. Το στατιστικό αυτό έφερε μια ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις εντός και εκτός έδρας, γεγονός που καταδεικνύει ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση, ακόμα και χωρίς τη συνδρομή του οργανωμένου συνόλου, το οποίο ευθύς εξ αρχής έχει δηλώσει την πρόθεσή του να απέχει, λόγω της εφαρμογής του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X