ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η διακοπή φέρνει την ανανέωση

Επίσπευση θα παρατηρηθεί στη διαδικασία επέκτασης της συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι

Κυριάκος Τοφή

Οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της τελευταίας εβδομάδας και ο βαθμός δυσκολίας αλλά και σημαντικότητας των αναμετρήσεων με τον Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν επέτρεψε στον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του να ασχοληθούν με κάτι πλην του αγωνιστικού κομματιού. Η Ανόρθωση βλέπει ένα απαιτητικό εφταήμερο να τελειώνει με την υποχρέωση της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί κενό λόγω εθνικών ομάδων.

Το διάστημα αυτό θα επιτρέψει να υπάρξουν ματιές και στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στη νέα χρονιά με τον Ρόνι Λέβι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις εκκρεμότητες. Ο Ισραηλινός τεχνικός βλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε στα μέσα της περσινής περιόδου να εξαντλείται και όλα δείχνουν ότι η παραμονή του στο νησί θα πάρει παράταση.

Άλλωστε ακόμα και από επίσημα χείλη έχει εκφραστεί πολλάκις η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι ο οποίος στις δύο του θητείες στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας», έδειξε έργο. Ιδιαίτερα στο οδοιπορικό της προσφυγικής ομάδας πέρσι και φέτος, ο Ισραηλινός έδειξε την ικανότητα να παράγει πολλά έχοντας στη διάθεσή του λίγα.

Φαντάζει λοιπόν κάτι περισσότερο από πιθανόν, να υπάρξει επισημοποίηση της σύγκλισης απόψεων περί οριστικοποίησης της νέας συμφωνίας ανάμεσα σε Ρόνι Λέβι και Ανόρθωση, τις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση