ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η βελτίωση έρχεται και μέσω του πάγκου

Έτοιμοι να προσφέρουν παρουσιάζονται ιδιαίτερα οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Κυριάκος Τοφή

Η αγωνιστική βελτίωση της Ανόρθωσης μετά την έλευση του Γιούργκεν Στρέπελ στη θέση του προπονητή, πιστοποιήθηκε εν μέρει απέναντι στον Ερμή Αραδίππου, με τη «Μεγάλη Κυρία» να πραγματοποιεί ένα καλό πρώτο ημίχρονο και να καρπώνεται, έστω και με αγωνία στο φινάλε, το τρίτο τρίποντο στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Τα δεδομένα δεν ήταν τα ιδανικά για τον Ολλανδό τεχνικό καθώς στον πάγκο είχε ως πρωτοκλασάτες λύσεις τους ανέτοιμους Σεκού Σισέ, Παναγιώτη Αρτυματά και Ντάνιελ Πράνιτς, όπως επίσης τους Νικόλα Εγλλέζου και Γιώργο Οικονομίδη.

Ο 49χρονος τεχνικός επιστράτευσε τρεις εξ αυτών ωστόσο με εξαίρεση τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα, ουδείς μπόρεσε να προσφέρει κάτι περισσότερο από τους παίκτες τους οποίους αντικατέστησαν.

Ο διάδοχος του Ρόνι Λέβι φαίνεται να έχει καταλήξει και σε συγκεκριμένη τακτική και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο οι απώλειες δεν λείπουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και έτσι αναγκάζεται να κοιτάζει στο βάθος του πάγκου.

Διαβάστε επίσης: Τα παρολίγον παθήματα και η νέα πρόκληση

Τρανό παράδειγμα αποτελεί τόσο η μονιμοποίηση του Δημήτρη Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό που κράτησε τον Ιβάν Βάργκιτς εκτός, όπως επίσης η επιλογή του Έρβιν Κοφί στην μεσαία γραμμή, ο οποίος έβγαλε τον Γιούργκεν Στρέπελ ασπροπρόσωπο, σκοράροντας.

Στη λίστα των παροπλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται οι Νόσα Ιγκιεμπόρ και Ρικάρντο Λαβόρδε, οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως βασικές μονάδες, ενώ αργά ή γρήγορα η χρησιμοποίηση μονάδων που τη δεδομένη στιγμή λογίζονται ως ρεζέρβες, μοιάζει αναπόφευκτη.

Ο Νικόλας Εγγλέζου είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε όλες τις γραμμές ωστόσο δεν έχει ακόμη μονιμοποιηθεί, ενώ ο Γιώργος Οικονομίδης περιμένει τη δική του ευκαιρία, με τον Γιούργκεν Στρέπελ επί του παρόντος να επιλέγει να επιστρατεύει στη μεσαία γραμμή λύσεις εκ των έσω, όπως ο πρώτος και ο Έρβιν Κοφί.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X