ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η αποτελεσματικότητα και ο πενιχρός μέσος όρος

Ένα γκολ ανά αγώνα έχει στο ενεργητικό της φέτος η «Μεγάλη Κυρία»

Κυριάκος Τοφή

Με τέσσερις αγώνες στα πόδια της εντός και εκτός συνόρων, η Ανόρθωση έχει καταφέρει να παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες των Λάτσι, Δόξα Κατωκοπιάς και Πάφου FC τέσσερις φορές, μένοντας μια φορά άσφαιρη και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε στην Αλβανία. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι παρά τον μεγάλο αριθμό τελικών προσπαθειών ιδιαίτερα στους δύο αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος που έφτασαν σε διψήφιο νούμερο, δείχνει μαι δυσκολία στο να τις μετουσιώσει σε κάτι χειροπιαστό όπως είναι το γκολ με αποτέλεσμα να μετρά έναν πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τις πρώτες απώλειες βαθμών στο μαραθώνιο.

Το φαινόμενο αυτό παρουσίαστηκε και στα πρώτα στάδια του περσινού πρωταθλήματος καθώς ο Άντρε Άλβες δεν κατάφερε να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εξελίχθηκε σε ένα... κεφάλαιο το οποίο θα μνημονεύεται για χρόνια. Το μάζεμα βαθμών στηρίχθηκε ως επί το πλείστον στη συμπαγή αμυντική γραμμή η οποία δημιουργήθηκε, με τον Αριέλ Αρούς κάτω από τα δοκάρια να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τουλάχιστον από πλευράς επιλογών, το φετινό ρόστερ παρουσιάζεται αναβαθμισμένο ποιοτικά στη γραμμή κρούσης με τη μονιμοποίηση του Μίχαλ Ντούρις, την απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα και την σπουδαία επιστροφή του Ρικάρντο Λαβόρδε. Επί της ουσίας όμως, ο Σλοβάκος αναζητεί τα πατήματά του, ο Γεωργιανός περιορίστηκε σε ολιγόλεπτες συμμετοχές σαν αλλαγή, ενώ ο Κολομβιανός δεν έχει πατήσει ακόμα το χορτάρι σε επίσημο αγώνα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει στη διάθεσή του επιλογές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν, αργά ή γρήγορα και πλέον το ζητούμενο είναι η διαχείρισή του ώστε να δώσουν τα αναμενόμενα, βάση και των υψηλών συμβολαίων που έχουν υπογράφει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X