ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η ακίδα στρέφεται προς τον προγραμματισμό

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι αναμένεται να ανακοινωθεί την τρέχουσα εβδομάδα

Κυριάκος Τοφή

Την ευκαιρία και την ηρεμία να κοιτάξει την επόμενη χρονιά στα μάτια έδωσε το διπλό που πέτυχε η Ανόρθωση στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς η «Μεγάλη Κυρία» είδε τις αποστάσεις από την πέμπτη και έκτη θέση της βαθμολογίας, να γιγαντώνονται. Ζοάο Βίκτορ και Γκόρντον Σίλντεφελντ δεν προσέφεραν μόνο τρεις βαθμούς με τα γκολ που πέτυχαν, αλλά τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του, να αξιοποιήσουν το κενό που ακολουθεί προκειμένου και να διαπραγματευτούν, αλλά και να προβούν σε ανακοινώσεις.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Πράνιτς ήταν μόνο η αρχή με τον Κροάτη να παραμένει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη νέα χρονιά, όπως και ο συμπατριώτης του, Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η διατήρηση στο ρόστερ και του παρτενέρ του τελευταίου, Ντουγκλάο, είναι μια σημαντική κίνηση η οποία βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια των παραγόντων της προσφυγικής ομάδας, καθώς το οψιόν ανανεώσης βρίσκεται στα χέρια της Ανόρθωσης.

Οι επαφές με τον Ρόνι Λέβι δεν βρίσκονται απλώς σε προχωρημένο, αλλά μάλλον σε τελικό στάδιο καθώς η διάθεση και η επιθυμία για συνέχιση της πορείας του Ισραηλινού και της ομάδας, είναι κοινή. Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Παντελή στοχεύει στο να διατηρήσει για τρίτη χρονιά στην Κύπρο και στα κυανόλευκα, τον Ρούμπεν Ράγιο, με τον οποίον οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει. Ο ίδιος ο Ισπανός έχει αφήσει να εννοηθεί στο περιβάλλον του, ότι βλέπει με θετικό μάτι τη συνέχιση της παραμονής του στην Ανόρθωση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στα κύπελλα Ευρώπης.

Μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έχουν οι περιπτώσεις των Αριέλ Αρούς και Μίχαλ Ντούρις, οι οποίοι όχι μόνο έπεισαν αλλά τη δεδομένη στιγμή έχουν καταστήσει τους εαυτούς τους και τις υπηρεσίες του, απαραίτητες για τον Ρόνι Λέβι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X