ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η ακίδα στην Ευρώπη

Μικρά τα περιθώρια παρέκκλισης από τον αρχικό στόχο

Κυριάκος Τοφή

Βάση και των αγώνων που συμπεριλαμβάνει η Πέμπτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, υπάρχει η πιθανότητα η Ανόρθωση να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και το πέρας του Σαββατοκυρίακου. Με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα, τον Απόλλωνα με αγώνες λιγότερους να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, αλλά και ακόμα τον ΑΠΟΕΛ να αφήνει βαθμούς στο «Τσίρειο», οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη θέση την οποίαν κατέχουν.

Παρόλ’ αυτά η προσήλωση στον στόχο κρίνεται σημαντική μιας και οι πολλοί και μαζεμένοι χαμένοι βαθμοί των υπόλοιπων παραδοσιακών δυνάμεων του πρωταθλήματος, ενδεχομένως να ανοίγει την όρεξη για κάτι περισσότερο. Από επίσημα χείλη, ο πήχης φέτος έχει τεθεί στο όριο που φέρνει την επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης, κάτι που φαντάζει ρεαλιστικό αλλά σε καμιά περίπτωση εγγυημένο.

Από επίσημα χείλη, ο πήχης φέτος έχει τεθεί στο όριο που φέρνει την επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης

Άλλωστε ο Ρόνι Λέβι έχει καταλήξει λίγο έως πολύ σε μια άκρως αξιόμαχη εντεκάδα ωστόσο σύντομα θα κληθεί να δοκιμαστεί και το βάθος του ρόστερ από τη στιγμή που οι Σίλντεφελντ, Βίκτορ και Σισέ βρίσκονται στο όριο τιμωρίας. Σε κάθε περίπτωση η Ανόρθωση καλείται τη Δευτέρα να αντιμετωπίσει την φιλόδοξη ευχάριστη έκπληξη του φετινού μαραθωνίου και το διπλό στο ΓΣΠ δεν προεξοφλά την κατάληξη του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το μάζεμα βαθμών και η απόκτηση μιας απόστασης ασφαλείας από τους διώκτες της, αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία θα έχει και την πολυτέλεια να γνωρίζει τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση