ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ερωτηματικά σαν σε προετοιμασία

Η πρόβλεψη εντεκάδας εν όψει Δόξας είναι δύσκολη υπόθεση

Κυριάκος Τοφή

Παρά το γεγονός ότι εκφράζεται αισιοδοξία ότι το ιατρικό δελτίο της Ανόρθωσης θα έχει λιγότερες... καταχωρήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η σύνθεση της εντεκάδας στον πρώτο επίσημο αγώνα εντός συνόρων, αποτελεί σπαζοκεφαλιά. Η νέα εξέλιξη στο κεφάλαιο Ντουγκλάο αποτελεί άλλο ένα σημείο που έρχεται να προστεθεί σε ένα παζλ δυσάρεστων νέων τον τελευταίο μήνα, με μοναδική εξαίρεση στο διάστημα αυτό, την απόκτηση του έμπειρο Γκόικο Κάτσαρ.

Ντάνιελ Πράνιτς, Σεκού Σισέ και Μίχαλ Ντούρις παρόλο που συνοδεύονται από ερωτηματικό και αμφιβολίες, θα πρέπει να θεωρούνται ως ετοιμοπόλεμοι την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα κατά την οποίαν η Ανόρθωση θα ξεκινήσει το οδοιπορικό της εντός συνόρων, με αντίπαλο τη Δόξα στο «Μακάρειο». Ιδιαίτερα ο Κροάτης αποτελεί μια σημαντική μονάδα με τα τωρινά δεδομένα, καθώς τα αλεπάλληλα ναυάγια στην προσπάθεια απόκτησης αριστερού ακραίου αμυντικού, τον τοποθετούν στη θέση αυτή μέχρι νεοτέρας.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικά σαφώς και υπάρχουν με πρώτο το κατά πόσον ο Ρόνι Λέβι θα δεχθεί έγκαιρα τον Ντουγκλάο στις προπονήσεις, ώστε να καταστεί ετοιμοπόλεμος. Στις θέσεις των ανασταλτικών χαφ υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός με τον Ζοάο Βίκτορ να ανάμενει είτε τον Νόσα Ιγκιεμπόρ, είτε τον Γκόικο Κάτσαρ σαν παρτενέρ, είτε ο σχηματισμός είναι 4-2-3-1, είτε 4-4-2.

Τα δύο αυτά σενάρια θα φέρουν ανακατατάξεις στη γραμμή κρούσης, εκεί όπου ο Ρόνι Λέβι έδειξε μια προτίμηση στη συμπερίληψη τόσο του Μίχαλ Ντούρις, όσο και του Νίκα Κατσαράβα στο αρχικό σχήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X